Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mihalcea, debut cu o înfrângere pe banca lui Dinamo

Adrian Mihalcea, debut cu o înfrângere pe banca lui Dinamo

Dinamo, sepsi, Adrian Mihalcea

Dinamo a pierdut 1-3 meciul de pe teren propriu cu Sepsi. “E dureros să pierzi așa, se putea mai mult”, a spus Mihalcea.

Sepsi a înscris rapid, după doar 42 de secunde prin Safranko. Pe o ploaie torențială, Dinamo putea egala, dar a ratat un penalty. Oaspeții au rămas în 10, dar chiar și așa am mai înscris de două ori prin Vașvari, din penalty și prin Florin Ștefan. În prelungiri, Robert Moldoveanu a înscris golul de onoare pentru Dinamo.

“Toată lumea ne cânta prohodul, că nu arătăm bine, dar am arătat bine în celelalte două meciuri. Azi am demonstrat că nu suntem o echipă îngenuncheată, am profitat și de probleme lui Dinamo. Noi trebuia să jucăm ieri și am jucat abia azi, sunt supărat. Am rămas și în 10 jucători. A fost consum nervos, fizic, dar e bine că am reușit să câștigăm. Ne dau încredere pentru viitor și ne ajută foarte mult”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

Mihalcea, avertisment pentru jucători

Dinamo a jucat primul meci după reluarea campionatului oprit din cauza pandemiei de coronavirus. Ar fi trebuit să joace alte două partide, dar meciurile au fost amânate după ce o persoană care lucrează la Dinamo a fost depistată pozitiv cu COVID 19. Adrian Mihalcea a fost total nemulțumit de prestația elevilor săi din meciul cu Sepsi. Antrenorul este conștient că echipa ar putea retrograda, dacă nu obține rezultate

”Este o înfrângere dureroasă, ne așteptam la mai mult. Am suferit enorm la partea fizică, s-a văzut încă de la începutul meciului. Nu am văzut diferența dintre o echipă în 10 și una în 11, am părut o echipă dezorganizată. Când nu poți să alergi, nu poți să faci nimic nici din punct de vedere tactic. Asta este marea problemă, pe care trebuie să o remediem până la meciul de Cupă, de joi. Dacă jocul lor va fi la fel ca astăzi, vom avea mult de suferit”, a spus Adrian Mihalcea.

După înfrângerea cu Sepsi, Dinamo a rămas pe locul 13, poziție retrogradabilă, cu 17 puncte.
Următorul meci pentru Dinamo va fi joi, cu FCSB în Cupa României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: