Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo a aflat rezultatele testelor COVID-19 la 5.30! Suporterii “câinilor” fac scandal

Dinamo a aflat rezultatele testelor COVID-19 la 5.30! Suporterii “câinilor” fac scandal

Dinamo, FC Botoșani, coronavirus,

Dinamo aștepta rezultatele testelor pe care le-au făcut jucătorii și staff-ul încă de ieri. Acestea au fost trimise astăzi, la ora 5.30.

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură rezultatele testelor. Săptămâna trecută magazinerul echipei a fost depistat pozitiv cu COVID 19, iar dinamoviștii nu au putut juca primul meci de la reluarea Ligii I. În urma testării nimeni din cadrul clubului Dinamo nu este bolvan. Câinii așteptau încă de ieri rezultatele, dar pentru că s-au defectat aparatele la DSP, acestea au ajuns în această dimineață la 5.30. Dinamoviștii joacă primul meci cu Sepsi, sâmbătă urmând ca LPF să anunțe când va reprograma cele două partide pe care câinii nu au putut să le joace.
Și cei de la FC Botoșani au primit și ei rezultatele testului. Nimeni nu are COVID 19. Moldovenii au fost obligați să se testeze pentru că medicul echipei este bolnav.

Când vor fi programate meciurile

Meciurile Dinamo-Chindia și Universitatea Craiova-FC Botoşani au fost amânate. Câinii nu au putut juca nici partida cu Hermannstadt, astfel LPF a fost nevoită să reprogrameze cele trei partide. Universitatea Craiova-FC Botoşani se va juca marţi, 23 iunie.

Suporterii “câinilor” fac scandal

Moldovenii de la Poli Iași au acuzat voalat blat la meciul dintre Chindia și Viitoru, câștigat de echipa lui Viorel Moldovan. Același lucru în acuză fi suporterii din programul DDB și PCH dar și șefii lui Dinamo. Pe contul de facebook a fost publicată o postare.

“N-AVEM COVID, dar cine dezinfectează fotbalul românesc de virusul OMENIEI? Cu mare întârziere, jucătorii noștri au primit rezultatele testului medical – NEGATIV! Dar ce ne facem cu virusul din fotbal, de care nu mai scăpăm odată și care pare să aibă VIITORUL asigurat? De pandemie va scăpa până la urmă omenirea, dar ”omenia” pare a fi boală lungă…”, este o parte din postarea publicată pe contul oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: