Redactia.ro
Home » Sport » S-a tras la sorți! Dinamo – FCSB, în semifinalele Cupei României

S-a tras la sorți! Dinamo – FCSB, în semifinalele Cupei României

Cupa Romaniei, fcsb, Dinamo

Astăzi, a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României. În penultimul act al competiției Dinamo o va întâlni pe FCSB, iar în celălalt meci Sepsi OSK o are adversară pe Poli Iași.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în sistemul tur-retur. Meciurile ar urma să se joace în perioada 24 iunie – 8 iulie, iar finala pe 22 iulie.
Gigi Becali spunea că trofeul este un obiectiv important pentru vicecampioana României. Acesta asigură un loc în preliminariile Europa League. De partea cealaltă, dinamoviștii spun că îi așteaptă un meci foarte greu.

“Un meci de tradiție, din păcate se va juca fără spectatori. E unul dintre obiectivele noastre de a câștiga Cupa României. E un meci complicat pentru ambele echipe. Noi avem de pierdut. Suporterii ne împingeau de la spate așa cum au făcut de fiecare dată. Din punctul ăsta de vedere suntem dezavantajați că se joacă fără suporteri, e clar. Să vedem acum unde se vor disputa partidele. Nu știu dacă, jucându-se fără spectatori, se va juca pe Arena Națională”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Ce schimbări prevede noul regulament

Federația Română de Fotbal a emis un comunicat cu noile reguli pentru Cupa României.

”În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Anul trecut, trofeul a fost câștigat de FC Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi a fost eliminată în actualul sezon în 16-imile competiției, de Sănătatea Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: