Redactia.ro
Home » Sport » Surpriză în Cupa României! Deținătoarea trofeului, FC Viitorul a fost eliminată!

Surpriză în Cupa României! Deținătoarea trofeului, FC Viitorul a fost eliminată!

Surpriză în Cupa României

Surpriză în Cupa României. FC Viitorul a pierdut 1-0 în fața celor de la Sănătatea Cluj. Singurul gol a fost marcat în minutul 13, de Laurențiu Rus. După meci “virușii verzi”au început sărbătoarea.

Cea mai mare surpriză din șaisprezecimile Cupei României a fost eliminarea deținătoarei titlului. Echipa lui Gică Hagi a pierdut în fața clujenilor care ocupă locul 7 în Liga a 3-a. După această înfrângere rușinoasă, jucătorii și-au găsit cu greu cuvintele. Nimeni nu se aștepta la această surpriză în Cupa României.

„Este o zi neagră în istoria clubului, care este învățat cu performanța. După o astfel de partidă, am merita să ne rupă căpățânile domnul Hagi”, a declarat Cosmin Matei.

„Nu vreau să creez alibiuri, că a fost apă pe teren, că nu a fost domnul Hagi alături de noi. Vina este a noastră. Avem câteva zile de analizat, să vedem ce a fost greșit și să spălăm rușinea în meciul cu Universitatea Craiova”, a declarat și Bogdan Țîru.

După meci, patronul Sănătății, Aurelian Ghișa, a declarat că nu se teme de nicio echipă și are deja o preferată pentru meciul din optimi.

„Îmi doresc să picăm cu FCSB, să ne luăm revanșa”.

Petrecere în vestiarul clujenilor

După terminarea meciului, clujenii au declanșat petrecerea în vestiar. La bustul gol și suiți pe mese au început să cânte. Ionuț Rada a fost cel care a dat tonul petrecerii și a filmat totul cu telefonul. Dintre scandările “virușilor verzi” nu a lipsit nici fraza “Să vină banii la băieți”. Apoi au început să cânte: „Ce echipă avem! Ne place să bem, să sărbătorim cu bere și vin clipa ce-o trăim!”

Doamne ce victorie!!!!Felicitari trupa!!!CS SANATATEA CLUJ#TheRadaWayIRwww.ionutrada.com

Publicată de Ionut Rada pe Joi, 26 septembrie 2019

Citește și: Gabi Balint, primul mesaj după ce a suferit un infarct

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: