Redactia.ro
Home » Sport » Campioana României, out din Cupă! CFR Cluj face contestație!

Campioana României, out din Cupă! CFR Cluj face contestație!

Campioana României, out din Cupă

Campioana României, out din Cupă. CFR Cluj – Botoșani a fost cel mai disputat meci al zilei. Clujenii au reușit să întoarcă rezultatul în 10 oameni, dar în ultimele minute FC Botoșani a egalat. Câștigătoarea s-a decis la penalty-uri.

CFR a pierdut meciul din cupă după executarea loviturilor de pedeapsă, la fel ca și în urmă cu doi ani. În minutul 31, campioana a primit o lovitură dură. Mihai Bordeianu a văzut al doilea galben și și-a lăsat echipa în 10 oameni. Șase minute mai târziu, FC Botoșani a deschis scorul prin Ștefan Ashkovski. Elevii lui Dan Petrescu au găsit forța necesară să revină, iar Golofca și Burcă au marcat împotriva fostei echipe și au întors scorul. Când mai erau 9 minute, Jonathan Rodriguez a reușit egalarea și a trimis meciul în prelungiri. FC Botoșani s-a impus la penalty-uri, scor 4-2 și s-a calificat în optimi.

FC Botoșani ar putea pierde la masa verde

FC Botoșani se pare că nu a respectat o regulă impusă de FRF. Fiecare club este obligat să aibă 6 jucători crescuți la nivel național, însă moldovenii ar fi avut doar 5. Șefii de la Cluj au anunțat deja că vor depune contestație.

Craiova, victorie chinuită

Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după o victorie chinuită 1-0 cu CSM Reșița. Singurul gol a fost dat de Nițu în minutul 30. Tot cu o victorie la limită s-a calificat mai departe și AFC Hermannstadt , care a trecut cu 1-0 de Chindia Târgovişte. În prima zi din 16-imile Cupei României au mers mai departe Astra, Foresta Suceava, Dinamo, Metalul Buzău, Academica Clinceni, Voluntari și U Cluj.

Rezultatele din 16-imile Cupei României

Miercuri, 25 septembrie
Chindia Târgovişte – AFC Hermannstadt 0-1 (Jo Santos 87)
CS Făurei – CS Mioveni 1-5 (F. Bălan 47 / D. Celea 50, M. Anghelina 57, M. Anghelina 75, A. Hergheligiu 87, V. Coșereanu 89 )
ACS Industria Galda – Petrolul Ploieşti 0-1 (Hamza 32)
CSM Reșița – Universitatea Craiova 0-1 (Nițu 30)
FC Botoşani – CFR Cluj 2-2 (4-2 d.p)

Citește și: România, prima victorie în preliminariile pentru CE de handbal din 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: