Redactia.ro
Home » Știri » Cine va câștiga Survivor România? Fostul Războinic Alin Chirilă are răspunsul

Cine va câștiga Survivor România? Fostul Războinic Alin Chirilă are răspunsul

alin chirila si carmen grebenisan

Competiția din Republica Dominicană se apropie cu pași repezi de sfârșit, iar probele cărora sunt supuși concurenții sunt din ce în ce mai dificile. Fostul războinic Alin Chirilă a dezvăluit cine este câștigătorul emisiunii. Nu în mod oficial, ci doar conform propriilor păreri.

Alin Chirilă este sigur că Carmen Grebenișan va câștiga Survivor

Fostul războinic Alin Chirilă este de părere că fetele, atât cele din echipa Războinicilor, cât și cele din echipa Faimoșilor au pus la cale un plan foarte bun pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Alin consideră că finala concursului va fi una în exclusivitate feminină. Fostul războinic și-ar dori ca Ștefania Stănilă să câștige marele premiu, însă este sigur că cea care va pleca acasă în România mai bogată va fi nimeni alta decât influencera Carmen Grebenișan deoarecec are o comunitate imensă de fani.

„Cred că va fi o finală a fetelor. Am văzut că Ștefania a scăzut în ultima perioadă. O susțin pe Ștefania Stănilă să câștige, dar cred că va câștiga Carmen Grebenișan. Într-adevăr, strategiile se schimbă de la zi la zi. Când rămăsesem 4 băieți și 6 fete, am crezut că e o strategie între fete să ajungă doar fetele în finală. E posibil și asta. Nu putem să excludem”, a declarat Alin Chirilă, fost războinic la Survivor, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Motivul pentru concurentele de la Survivor se umflă la față în timpul competiției

Elena Marin, Vica Blochina, Carmen Grebenișan, Roxana Nemeș, Maria Lungu sunt doar câteva dintre concurentele care au impresionat publicul cu transformările lor fizice în cadrul emisiunii menționate anterior. Departe de casă, fără a avea acces la produsele de beauty cu care erau obișnuite, concurentele au suferit transformări remarcabile la nivelul feței. Explicația este, însă, una destul de simplă.

În timpul sezonului din 2023, mulți au observat că Vica Blochina și Carmen Grebenișan s-au umflat la față în timpul șederii lor în Republica Dominicană. Se pare că acest lucru se datorează retenției de apă, dar și condițiilor dificile din această țară, precum temperaturile ridicate și regim alimentar precar pe care au trebuit să-l respecte.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: