Redactia.ro
Home » Monden » Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa. Este vorba despre o artistă cunoscută din România

Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa. Este vorba despre o artistă cunoscută din România

GALERIE FOTO (3) Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa

Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa. Una dintre cele mai frumoase gimnaste din România se va căsători în curând cu cel care i-a furat inima. Sandra Izbașa, căci despre ea este vorba, și-a ales deja și nașa de cununie. Aceasta a ales-o pe Ana Baniciu, cea cu care gimnasta are o relație specială.

Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa

Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa. Frumoasa gimnastă Sandra Izbașa a primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Mai exact, Sandra a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Răzvan Bănică, nepotul artistului Ștefan Bănică Jr. Blondina a împărtășit cu fanii săi momentul unic de care a avut parte. Sandra a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în dreptul căruia a postat și o fotografie. Ei bine, după ce au aflat că frumoasa gimnastă se va căsători, mulți dintre apropiații blondinei s-au întrebat cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa.

Ei bine, se pare că nașa de cununie a blondinei va fi Ana Baniciu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. „DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit !”, a scris Sandra pe Instagram.

Sandra Izbașa, cerută în căsătorie

Printre numeroasele mesaje de felicitări, s-a numărat și cel al Anei, care i-a surprins pe fanii săi. : „Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!” a fost mesajul Anei Banciu pentru Sandra Izabașa și logodnicul ei. Ana Baniciu are o relație cu Edy KOvac, aceasta postând în mediul online o fotografie cu noul său partener.„Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!”, a scris Ana în dreptul unor fotografii alături de iubitul ei”, a scris Ana Baniciu.

Ana Baniciu si iubitul ei

Sandra Izbașa se iubește cu nepotul lui Ștefan Bănică jr.

Dublă campioană olimpică și de cinci ori campioană europeană, Sandra Izbașa a spus DA fără să stea pe gânduri. Blondina a fost participantă și medaliată în 2006, la competiții de mare anvergură, și la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012. După ce a fost iubita dansatorului Petrișor Ruge, Sandra și-a găsit sufletul pereche și urmează să se căsătorească. Viitorul soț al gimnastei este Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Acesta este actor, adunând 30 de spectacole pe scena Teatrului Nottara din București, dar a fost și actor în serialele TV „Îngerașii”, „State de România” și „Iubire și Onoare”. Răzvan a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și lucrează la Teatrul Nottara din Capitală de mulți ani. Relația de rudenie cu Ștefan vine pe linie paternă. Tatăl lui este verișor primar cu Ștefan Bănică, dar viața nu prea i-a adus de multe ori împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: