Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, iubitul frumoasei Sandra Izbaşa. Şi el este celebru FOTO

Cine este, de fapt, iubitul frumoasei Sandra Izbaşa. Şi el este celebru FOTO

GALERIE FOTO (2) Sandra Izbașa, nuntă, campioana olimpica

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a decis să nu își mai ascundă relația. Multipla campioană europeană și mondială formează un cuplu tot cu un bărbat celebru, iar acum cei doi nu se mai feresc să arate că sunt împreună.

Cine este iubitul fostei gimnaste Sandra Izbașa

Sandra Izbașa se iubește cu dansatorul Petrișor Ruge, cunoscu și el în spațiul public. Aceștia nu își mai ascund relația, ei fiind împreună deja de doi ani.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape doi ani, la un concurs de dans. Rapid, între cei doi s-a stabilit o conexiune, așa că ei au contiunuat să vorbească. Totuși, ei se întâlneau pe ascuns, pentru că nu voiau ca relația lor să fie cunoscută și să apară în presă.

La acel moment, singurii care știau de relația dintre cei doi erau familia și apropiații, iar printre aceștia se afla și Andreea Bălan, pentru că Petrișor Ruge făcea parte din echipa ei de dans, fiind parteneri pe ring de nenumărate ori. Vedeta le-a păstrat secretul în tot acest timp. Acum, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge nu se mai ascund și au decis să își trăiască liber relația.

Când s-au afișat Sandra Izbașa și iubitul ei împreună

Sandra Izbașa a fost mereu alături de iubitul ei în competițiile de dans, iar prima dată când s-au afișat împreună a fost la ziua Andreei Bălan, unde au fost amândoi invitați.

„Sandra Izbașa l-a însoțit mai mereu pe Petrișor Ruge la spectacole. El dansează în trupa Andreei Bălan. Sandra a fost cu ei atât în țară, la concerte, cât și în străinătate. Ei formează un cuplu de aproape doi ani, dar nu s-au afișat împreună. La ziua Andreei Bălan, ce a avut loc la un restaurant din Capitală, nu s-au mai ferit însă”, susțin surse din anturajul celor doi.

Potrivit acelorași surse, Sandra Izbașa și dansatorul sunt foarte aproape de a se muta împreună.

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a decis să nu își mai ascundă relația. Multipla campioană europeană și mondială formează un cuplu tot cu un bărbat celebru, iar acum cei doi nu se mai feresc să arate că sunt împreună. Cine este iubitul fostei gimnaste Sandra Izbașa Sandra Izbașa se iubește cu dansatorul Petrișor Ruge, cunoscu și el în spațiul public. Aceștia nu își mai ascund relația, ei fiind împreună deja de doi ani. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape doi ani, la un concurs de dans. Rapid, între cei doi s-a stabilit o conexiune, așa că ei au contiunuat să vorbească. Totuși, ei se întâlneau pe ascuns, pentru că nu voiau ca relația lor să fie cunoscută și să apară în presă. La acel moment, singurii care știau de relația dintre cei doi erau familia și apropiații, iar printre aceștia se afla și Andreea Bălan, pentru că Petrișor Ruge făcea parte din echipa ei de dans, fiind parteneri pe ring de nenumărate ori. Vedeta le-a păstrat secretul în tot acest timp. Acum, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge nu se mai ascund și au decis să își trăiască liber relația. Sandra Izbașa a fost mereu alături de iubitul ei în competițiile de dans, iar prima dată când s-au afișat împreună a fost la ziua Andreei Bălan, unde au fost amândoi invitați. „Sandra Izbașa l-a însoțit mai mereu pe Petrișor Ruge la spectacole. El dansează în trupa Andreei Bălan. Sandra a fost cu ei atât în țară, la concerte, cât și în străinătate. Ei formează un cuplu de aproape doi ani, dar nu s-au afișat împreună. La ziua Andreei Bălan, ce a avut loc la un restaurant din Capitală, nu s-au mai ferit însă", susțin surse din anturajul celor doi. Potrivit acelorași surse, Sandra Izbașa și dansatorul sunt foarte aproape de a se muta împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: