Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a reacționat după declarațiile făcute de George Burcea la Ferma. Ce a avut de transmis vedeta: „Câteodată, inima…”

Andreea Bălan a reacționat după declarațiile făcute de George Burcea la Ferma. Ce a avut de transmis vedeta: „Câteodată, inima…”

andreea balan reactioneaza la declaratiile lui George Burcea

Relația dintre George Burcea și Andreea Bălan a rămas încordată, chiar dacă au trecut luni bune de la separare. Totuși, fostul soț al artistei nu-i poartă ranchiună, ci dimpotrivă. În cea mai recentă ediție a emisiunii „Ferma”, actorul a făcut o serie declarații prin care și-a arătat aprecierea față de cea care i-a dăruit doi copii. La rândul ei, Andreea Bălan a reacționat la cele spuse de George Burcea.

Andreea Bălan a reacționat la declarația lui George Burcea de la Ferma

În ediția recentă a emisiunii „Ferma”, George Burcea a declarat că Andreea Bălan va exista mereu pentru el și că tatuajele care o întruchipează nu vor fi niciodată șterse. La rândul ei, artista a reacționat la cele spuse de fostul soț, chiar dacă nu a făcut-o într-un mod explicit. Ea s-a mulțumit să-i dea replică lui George Burcea printr-un citat în engleză, postat pe contul ei de Instagram. „Câteodată inima vede lucruri care sunt invizibile pentru ochi”, este mesajul pe care aceasta l-a postat pe respectiva rețea de socializare, chiar după ce fostul soț făcuse declarația la PRO TV.

Andreea Bălan și-a refăcut viața amoroasă

Totuși, declarațiile sentimentale ale lui George Burcea vin prea târziu pentru Andreea Bălan. Artista și-a refăcut deja viața amoroasă, alături de un alt bărbat. Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, este cel care a reușit să-i vindece rănile artistei și care a convins-o să mai dea o șansă dragostei. Cei doi au fost surprinși în nenumărate ocazii împreună, relația lor fiind din ce în ce mai asumată. Ba mai multă, umblă vorba prin showbiz, că cei doi se pregătesc să se mute împreună și că bărbat le-a cunoscut deja pe cele două micuțe ale Andreei Bălan.

 

View this post on Instagram

 

sometimes the heart sees what is invisible to the eye ❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: