Redactia.ro
Home » Stil de viață » George Burcea a lăsat Antena1 pentru un show de la Pro TV. Cu ce sumă impresionantă l-au atras în emisiune

George Burcea a lăsat Antena1 pentru un show de la Pro TV. Cu ce sumă impresionantă l-au atras în emisiune

george-burcea

Fostul soț al Andreei Bălan a schimbat taberele. Acesta urma să apară la Antena 1 într-un nou serial, dar a renunțat pentru a participa la Ferma vedetelor de la Pro TV. Filmările pentru serialul de la Antenă au fost anulate din cauza pandemiei, iar George Burcea a decis să plece la Pro unde este plătit mult mai bine. Decizia luată nu a fost îmbrățisată de fosta soție care a încercat să îl facă să renunțe.

Câți bani primește George Burcea ca să apară în show

În decursul zilei de ieri artistul a anunțat că va face parte din vedetele care vor participa la noul sezon din Ferma vedetelor. Conform unor informații George Burcea ar trebui să primească un onorariu de 1.500 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în fermă. Dacă va câstiga finala ar încasa încă 50.000 de euro.

Anunțul că va participa la reality show-ul de la Pro la făcut chiar artistul pe pagina personală. Filmările pentru reality show au început deja, iar acesta se află izolat de civilizație împreună cu ceilalți concurenți.

„Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a postat George Burcea în mediul online.

Ce părere are Andreea Bălan de participarea soțului la emisiune

Andreea Bălan trebuia să plece într-o vacanță în Grecia și dorea să ia fetițele cu ea. Acest lucru îi este imposibil atâta timp cât fostul ei șot se află la filmările show-ului. Andreea a luat legătura cu producătorii și a încercat să facă presiuni pentru ca i se permite lui George să meargă la un notar pentru a semna o procură. I-a fost explicat că acest lucru îi este imposibil, decize ce a nemulțumit-o.

Andreea Bălan a încercat să salveze căsnicia, dar cea mai bună decizie pentru amândoi a fost divorțul. Cei doi păstrează legătura strict de dragul copiilor pe care George Burcea îi vizitează ocazional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: