Redactia.ro
Home » TV » Cine va lua întreaga avere a lui Răzvan Ciobanu și când va avea loc înmormântarea

Cine va lua întreaga avere a lui Răzvan Ciobanu și când va avea loc înmormântarea

Cine va lua întreaga avere a lui Răzvan Ciobanu și când va avea loc înmormântarea

Acum 10 ani, povestea lui Răzvan Ciobanu părea că ajunsese la final. Era falit și rămăsese fără nimic. “Nu aș fi intrat în faliment dacă nu eram ajutat oarecum… În afară de modă, celelate inginerii ale mele au căzut total. În momentul ăla m-am blocat. Nu am mai fost în stare nici să muncesc, nici să mă concentrez”, povestea Răzvan Ciobanu despre momentul falimentului din vara 2009.

“În prima faza am pierdut casa în care locuiam, a fost luată dintr-o greșeală și din pricina unor acte nefăcute la tipul lor. Nu am avut putere să mă lupt în niciun fel. Surpriză a venit din partea unor buni prieteni care dețineau casă respectivă. A urmat cu mașinile pe care le aveam”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Ultima fotografie cu Razvan Ciobanu

Abia câţiva ani mai târziu s-a reinventat şi a cunoscut din nou succesul în lumea modei. În 2018, designerul a oferit un interviu în care vorbea despre ziua în care nu va mai fi pe pământ. Răzvan Ciobanu se gândea cui să lase toate bunurile sale.

Citește și: Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

”Nu m-am gândit cui să las tot. Habar nu am. O există cineva care să preia toată șandramaua când m-oi duce. Eu nu mai cred în prietenia adevărată… orice prietenie se bazează pe un interes”, declara Răzvan Ciobanu, la vremea respectivă.

Când va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident de maşină, a doua zi de Paşte, la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Designerul avea doar 43 de ani.

Prietenii şi familia creatorului de modă sunt devastaţi, mai ales că acesta petrecuse cu câteva ore în urmă, la festivalul de muzică electronică Sunwaves din Mamaia. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple spre dimineaţa zilei de 29 aprilie.

Citește și: Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

După ce se va efectua autopsia la morga cimitirului central din Constanţa, trupul neînsufleţit al acestuia va fi depus la o capelă din Capitală, marţi (30 aprilie), după care va fi înmormântat în cel mult trei zile.

O prietenă apropiată designerului a oferit detalii despre priveghiul cunoscutului creator de modă.

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de marţi (30 aprilie) va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare.

Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul. Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a fost mesajul Laurei Vicol, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Răzvan Ciobanu a fost snopit în bătaie de fostul iubit. Marius Lăzărescu este acum devastat de durere

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: