Redactia.ro
Home » Știri » Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu. ”Băiatul de suflet” al fostului președinte

Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu. ”Băiatul de suflet” al fostului președinte

Stirea momentului in Romania! Vestea primita de familie

Fostul președinte al țării, Ion Iliescu, în  vârstă de 90 de ani, a acumulat o avere considerabilă de-a lungul anilor. Nu se știe însă, cui va rămâne tot ce-a strâns fostul șef al statului, având în vedere că nu are copii cu soția sa, Nina Iliescu. Cu toate acestea, există o persoană în viața lor, pe care soții Iliescu îl numesc ”băiat de suflet.”

Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu

Fostul președinte Ion Iliescu a strâns de-a lungul timpului o avere frumușică, dar care nu se știe cui va rămâne. Asta pentru că Ion Ililescu și soția sa, Nina Iliescu nu au proprii copii, ci doar un ”un băiat de suflet”, pe numele lui Mihai Bujor Sion. Acesta le spune ”mamă” și ”tată”.

Mihai Bujor Sorin a ajuns consulul României la Manila, în Filipine, după ce soții Iliescu s-au ocupat de educația și studiile sale! El ar fi rămas orfan după ce avionul în care se aflau părinții săi s-ar fi prăbușit în munți. Diplomatul și-a început cariera ca șef al Cancelariei Prezidențiale pe vremea când tatăl său de suflet conducea țara, informează gândul.ro

Ce venituri are fostul președinte Ion Iliescu

Iată ce apare în declarația de avere a fostului șef al statului: circa 54.000 de lei indemnizație de senator, circa 55.000 lei indemnizație de fost președinte, 33.000 lei pensie, 8.400 lei de la Academia de Științe Agricole și Silvice, un apartament în Capitală, de 156 mp, cumpărat în 1996. În declarația de avere mai figurau 16 tablouri de pictori români și mici obiecte de artă, cumpărate înainte sau după anul 1989.

Ion Iliescu și Nina Iliescu și-au dorit copii

Am avut anii aceia de studenţie împreună, la Moscova, asta ne-a consolidat relaţia afectivă. După terminarea celui de-al doilea an de studenţie, pe 21 iulie 1951 ne-am căsătorit, fiind studenţi. A fost o nuntă foarte modestă. Pe vremea aceea nu aveam bani şi nu ne puteam permite ce se întâmplă acum cu nunţile acestea. Am mers împreună cu familia, două mame şi două mătuşi şi ne-am căsătorit (…) Ne-am dorit copil, dar nu a fost să fie…Soţia mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea…nu s-a mai putut”, a mărturisit Ion Iliescu, într-un interviu din 2011, pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: