Redactia.ro
Home » Monden » Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă

Petrică Mîțu Stoian a plecat în lumea de apoi, iar acest lucru a făcut ca succesiunea să își facă efectele, mai precis moștenirea averii sale. Cine este de fapt moștenitorul averii regretatului artist.

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian

În urmă cu mulți ani, Petrică Mîțu Stoian a divorțat de cea care i-a fost alături ani de zile. Acum, după moartea sa, multă lume se întreabă cine îi va moșteni averea artistului, având în vedere că acesta nu are niciun copil. Într-un interviu mai vechi acesta a dezvăluit că și-a dorit copii, dar nu a fost să fie, dar este foarte fericit fiindcă are mulți nepoți în jurul său. Acest lucru dă de înțeles că artistul le-ar fi lăsat moștenire nepoților săi averea pe care a strâns-o în cariera sa.

„În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, asta este. Nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Nu e un capăt de țară. Sunt destui nepoți alături de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere”, a declarat Mîțu Stoian.

Ce i-a lăsat Petrică Mîțu Stoian fostei soții

Mihaela Carmen i-a fost alături artistului timp de 16 ani. Cei doi au divorțat deoarece se detașase încet, încet unul de celălalt și au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate. Soția lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție la divorț și anume să poată păstra numele de familie al artistului. Fosta sa soție nu s-a mai căsătorit după divorțul de artist, iar în ziua cea tristă a înmormântării i-a fost la căpătâi.

Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie. Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita.

Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi.”, a declarat Petrică Mîțu Stoian în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: