Redactia.ro
Home » Monden » Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu avea copii

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu avea copii

GALERIE FOTO (2) Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian.

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea interpretului de muzică populară a căzut ca un trăsnet în muzica folclorică. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la 61 de ani, iar colegii de breaslă, apropiații și familia sunt șocați de dispariția acestuia. Cine va moșteni întreaga avere a cântărețului?

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu avea copii

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. În urmă cu 9 ani, Petrică Mîțu Stoian divorța de fosta soție, Carmen Mihaela. Cei doi au decis să divorțeze după 16 ani de mariaj. Artistul nu și-a mai refăcut viața. Cât despre averea sa, Petrică Mîțu Stoian, declara că are mulți nepoți.

Referitor la divorțul de Carmen Mihaela, artistul a declarat care a fost motivul despărțirii lor. „Eu și soția mea am decis să ne separăm. A fost un divorț elegant. Am rămas în relații bune cu fosta soție, vorbim la telefon. Noi suntem niște oameni civilizați, nu ne-am bălăcărit și nu o vom face.mFaptul că m-am mutat la Craiova cu noul loc de muncă, în urmă cu trei ani, și mi-am luat o casă acolo a răcit relația noastră. După un timp am spus că, decât să trăim o singurătate în doi, mai bine mergem fiecare pe drumul nostru. Am avut o căsnicie frumoasă și mergem mai departe”, declara Mâțu Stoian, la scurt timp după divorț.

Solistul a reușit să strângă o avere considerabilă, iar casa pe care o avea la Craiova este una plină de obiecte de artă de valoare. Cu toate că ar fi putut să-și refacă viața oricând, artistul a decis să fie burlac. Conform acestuia, întreaga avere va ajunge la nepoții săi, având în vedere că nu avea copii. „În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii. Îmi este foarte bine aşa, am o relaţie, sunt foarte bine şi mi-aş dori să rămână aşa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul.

Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, a mai spus artistul.

Petrică Mîțu Stoian, o posibilă relație cu Roxana Vașniuc

După ce a divorțat de soția sa, în lumea mondenă s-a speculat că artistul ar fi avut o idilă cu o fostă prezentatoare Etno Tv, Roxana Vașniuc. În 2012, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii Acces Direct unde a lăsat să se înțeleagă acest lucru. ”Este cel mai frumos bărbat cu mustaţă, bărbat viril”, susţinea Roxana Vaşniuc la momentul respectiv.  Ulterior, Adriana Bahmuțeanu a intrat în direct și a insinuat că cei doi ar fi avut o relație. ”Eu vreau să spun că Roxana şi Petrică Mâţu Stoian au o relaţie de iubire. Dar nu înţeleg de ce nu recunoaşte chiar ea acest lucru.Unde ai dormit Roxana când ai plecat de la spectacol data trecută?”, a întrebat soţia lui Silviu Prigoană.

Roxana Visniuc

Această informație nu a fost comentată sau dezbătută de regretatul artist. Cu doar câteva zile înainte de a deceda, Petrică Mîțu Stoian s-a întâlnit cu mai mulți colegi de breaslă, cărora le-a mulțumit pentru că sunt prieteni cu el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: