Redactia.ro
Home » Știri » Cine va prelua conducerea clanului Corduneanu după decesul lui Costel. Cine ar fi favorit pentru a prelua frâiele

Cine va prelua conducerea clanului Corduneanu după decesul lui Costel. Cine ar fi favorit pentru a prelua frâiele

După decesul liderului clanului Corduneanu din Iași, Costel Corduneanu, există o atmosferă tensionată cu privire la succesiunea în conducerea grupării. Speculațiile indică spre Adrian Corduneanu, cunoscut și sub porecla „Beleaua”. Acesta ar putea prelua această poziție de conducere a clanului. Întrebarea cu privire la cine va fi noul șef al clanului este în centrul atenției.

Cine ar fi favorit pentru a prelua frâiele

Potrivit informațiilor furnizate de BZI, Adrian Corduneanu pare să fie favorit pentru a prelua frâiele puterii, exprimând deja regretul pentru pierderea fratelui său, Costel Corduneanu, printr-un mesaj public pe Facebook.

„Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră”, a scris, pe Facebook, Adrian Corduneanu.

Costel Corduneanu a fost un lider cu o carieră sportivă notabilă înainte de a prelua conducerea clanului interlop, fiind campion mondial la cadeți și participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice. În jurul orei 12:00, va începe priveghiul în memoria sa la restaurantul „La Castel”, unde familia a închiriat totul până vineri.

Decesul lui Costel Corduneanu a survenit din cauza unor complicații post-operatorii, după o intervenție chirurgicală pe cord. În timp ce acesta se afla în comă timp de aproximativ trei săptămâni, unul dintre frații săi a fost internat în spital în Iași după ce a suferit un infarct.

Costel Corduneanu va fi înmormântat într-o zonă VIP

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu va fi adus la Iași și depus la restaurantul „La Castel”, unde va rămâne până joi, fiind programate omagii din partea mai multor cântăreți de manele în această perioadă. Costel Corduneanu va fi înmormântat într-o zonă VIP din Cimitirul Eternitatea, la câțiva metri de biserică, acolo unde își dorm somnul de veci personalități marcante ale Iașului. De asemenea, va avea un impunător monument funerar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: