Redactia.ro
Home » Știri » Ciocârlia Olteniei, nepoata celebrului Amza Pellea, a murit la doar 50 de ani!

Ciocârlia Olteniei, nepoata celebrului Amza Pellea, a murit la doar 50 de ani!

lumanare

Victorița Cică a fost considerată „ciocârlia” Olteniei. Din păcate, ea a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către soțul artistei, duminică dimineață, 4 februarie 2024. Artista avea 50 ani.

„Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e…”, a anunțat Florin Puchina, soțul Victoriței Cică.

A fost profesoară de canto

Victorița Cică avea 50 ani și era solistă în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina. Era, totodată, profesor de canto al Școlii Populare de Arte și Meserii din Slatina, iar de-a lungul ultimilor ani a mai predat la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

„Drum lin către ceruri doamnei alături de care am făcut primii pași pe drumul cântecului! Recunoștință veșnică, vă voi purta mereu în suflet oriunde voi duce cântecele ale căror dascăl ați fost! Odihnă veșnică!”, a scris Gabriel Liu, elevul interpretei.

O femeie minunată, talentată, cu suflet blând de pus pe rana! Cică Victorița Ani ai șocat pe toată lumea cu plecarea ta! Din nou Dumnezeu are nevoie de oameni buni Acolo!

Zbor lin în Lumină, femeie dragă! Să-i dai putere omului tău drag Cata Puchina să reziste fără tine Aici. Va veni o vreme când toți vom zbura spre acea Împărăție. Cântă și încântă cerul cu vocea ta minunată și caldă!”, este mesajul postat de Luminița Gheorghe.

A suferit pe patul de spital

Victorița Cică anunța întristată că se află pe un pat de spital, cu doar două săptămâni înainte de a deceda.

Așa de veselă am fost acum o lună alături de mlădițele mele! Astăzi sunt internată în spital ! Dragii mei, să aveți grijă de voi!”, scria artista, postând un video dintr-o emisiune TV la care a participat alături de elevii săi.

De-a lungul timpului, ea a povestit că i-a cântat, la 3 ani, unchiului ei, marele Amza Pellea, o amintire pe care a preţuit-o enorm.

La trei ani i-am cântat pe genunchi, nu ştiam eu cine e Amza Pelea. Cred că plecasem cu familia undeva.

N-am ţinut niciodată legătura cu Oana Pellea şi n-am spus niciodată, nu m-am folosit niciodată de această legătură a familiilor noastre, n-am vrut să urc în carieră pe spatele cuiva, a rămas pentru mine o amintire dragă şi atât„, a povestit Victoriţa Cică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: