Redactia.ro
Home » Știri » Ciprian Marica, probleme cu legea! Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut. Fotbalistul a rămas pe loc fără permis

Ciprian Marica, probleme cu legea! Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut. Fotbalistul a rămas pe loc fără permis

Ciprian Marica (38 de ani), fostul internațional român și actual acționar al clubului Farul Constanța, a fost privat de permisul de conducere în urma unor încălcări ale regulilor de circulație.

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere

Pe parcursul zilei de duminică, Ciprian Marica a fost oprit de Poliția Rutieră și a primit o sancțiune constând în reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, însoțită de o amendă în valoare de 1450 de lei. Aceasta s-a datorat trecerii sale pe culoarea roșie a semaforului, iar în plus, nu avea asupra sa documentele necesare.

„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul Poliției.

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare după ce a circulat în mod repetat fără permis de conducere

Incidentul s-a produs în aceeași zi în care Dănuț Lupu (56 de ani), un alt fost internațional, a anunțat intenția sa de a se preda autorităților după ce a fost condamnat la o pedeapsă cu executare. Această condamnare s-a datorat faptului că Lupu a fost prins conducând în repetate rânduri fără a deține un permis de conducere valid.

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau, așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere.

Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a transmis Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: