Redactia.ro
Home » Știri » Ciprian Tătărușanu, mesaj emoționant după ce a fost prezent din nou pe stadionul Steaua

Ciprian Tătărușanu, mesaj emoționant după ce a fost prezent din nou pe stadionul Steaua

Ciprian Tătărușanu, în vârstă de 38 de ani, a anunțat că se retrage din fotbal. Ultima sa echipă a fost Abha, sezonul trecut, în Arabia Saudită. Cu toate acestea, fostul internațional a revenit după 10 ani în Ghencea, pe pe „Stadionul Steaua”, inaugurat în iulie 2021.

Ciprian Tătărușanu a revenit în Ghencea, după ce și-a anunțat retragerea din fotbal. Tătărușanu a dat lovitura de start la meciul FCSB – Petrolul Ploiești 1-1 și a fost aplaudat de fani.

Ciprian Tătărușanu, din nou în Ghencea

Într-un videoclip postat pe paginile de socializare a celor de la FCSB, portarul retras recent din activitate a apărut îmbrăcat în echipamentul de antrenament al roș-albaștrilor și a transmis un mesaj pentru fanii roș-albaștrilor.

”Salutare tuturor! Sunt Ciprian Tătărușanu și vă aștept sâmbătă la meciul cu Petrolul, unde voi fi și eu prezent, pentru prima oară pe noul stadion din Ghencea”, a fost mesajul fostului portar, înainte de partida FCSB – Petrolul.

Ex-goalkeeperul a mărturisit pe contul de Instagram că a avut sentimente speciale pe noua arenă: „Multumesc Steaua pentru această seară frumoasă, să pășesc din nou în Ghencea și să fiu aplaudat de cei mai frumosi suporteri a fost cu adevărat emoționant🤗”, a fost mesajul lui Ciprian Tătărușanu.

Timp de cinci ani, între 2009 și 2014, a jucat Ciprian Tătărușanu la Steaua, timp în care a bifat 188 de meciuri și 5 trofee. Ciprian a venit alături de soția sa, Antoaneta, și a fost primit cu entuziasm de fani pe „Stadionul Steaua”: „Tătărușanu, Tătărușanu, ale!”

Singura echipă pe care o regretă

Ciprian Tătărușanu a făcut o dezvăluire surprinzătoare și a vorbit despre perioada în care a activat în Franța, în care a apărat poarta celor de la Nantes.

„După Steaua, Nantes e echipa care mi-a rămas cel mai aproape de suflet! Oamenii din Nantes, viața de acolo, centrul de antrenament într-un decor incredibil, într-o pădure, stadionul și atmosfera de la meciuri.

A fost o combinație foarte fericită, din multe perspective. Uite, eu n-am auzit vreodată suporterii lui Nantes fluierând pe stadion! Nici la 0-2, nici la 0-3 măcar! Nu degeaba în Franța se spune că suporterii lui Nantes și ai lui Lens sunt cei mai buni. Deși mie nu-mi plac revenirile la o echipă, ciorbele reîncălzite cum se spune, din cluburile din străinătate unde am fost, la Nantes m-aș mai fi întors! Și cred că doar la Nantes”, a declarat Ciprian Tătărușanu, într-un interviu acordat pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: