Redactia.ro
Home » Monden » Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu iubita lui, Antoaneta. Unde a avut loc marele eveniment

Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu iubita lui, Antoaneta. Unde a avut loc marele eveniment

GALERIE FOTO (5) Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu iubita lui, Antoaneta.

Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu iubita lui, Antoaneta. Eveniment important pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul de la AC Milan s-a căsătorit cu mama copiilor săi, Antoaneta. Cei doi au organizat nunta la malul Lacului Como din Lombardia, acolo unde cei doi locuiesc. Evenimentul a fost restrâns, dar superb.

Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu iubita lui, Antoaneta. Unde a avut loc marele eveniment

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta sunt de aproximativ 10 ani împreună și au trei copii, doi băieți și o fată. După ani de relație, cei doi au decis să facă pasul cel mare. Așadar, joi, 26 mai, Tătărușanu și Antoneata s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc pe malul Lacului Como din Lombardia, într-o locație de vis. Fotbalistul și mama copiilor săi și-au jurat iubire veșnică. Antoaneta a strălucit la nuntă, având o rochie de mireasă absolut superbă. Cu toate că aceasta a născut trei copii, are un trup de invidiat. Tătărușanu și soția au decis să organizeze o nuntă restrânsă, iar invitați au fost apropiații cuplului.

Ciprian Tătărusanu a purtat un costum format dintr-o pereche de pantaloni negri și un sacou alb. În imaginile postate pe rețelee de socializare se poate observa cum mireasa pășește emoționată spre altar, acolo unde este așteptată de Tătărușanu. Chipul miresei îi este acoperit de un voal elegant, iar rochia de mireasă îi scoate în evidență corpul bine lucrat. La evenimentul lui Ciprian Tătărușanu și al Antoanetei au fost invitați aproximativ 50 de persoane. De asemenea, foștii colegi ai portatului au fost și ei prezenți, printre care și Alexandru Chipciu.

După ce s-au căsătorit, Ciprian și soția sa, alături de invitați, au mers la petrecerea organizată într-o locație de lux de pe malul Lacului Como, acolo unde și-au oficializat relația. Villa d’Este, acolo unde a fost organizată nunta lui Tătărușanu, este cunoscută ca fiind una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia. De-a lungul anilor, aici și-au făcut apariția multe cupluri celebre. Printre ele se numără Ducele și Ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick hILTON, Clark Gable și Carol Lombard, William Randolph Hearst și Marion Davies, Ava Gardner și Frank Sinatra, Aristotele Onassis și Maria Callas, Tyrone Power și Linda Christian, etc, notează VIVA. Tătărușanu și Antoaneta, au trei copii impreună, Sebastian, Matei și Isabel.

Italienii nu l-au uitat pe Ciprian Tătărușanu după ce AC Milan a câștigat titlul

Ciprian Tătărușanu, 36 de ani, trăiește cea mai frumosă perioadă din viața lui. Acesta a fost lăudat de presa din Italia, după ce AC Milan a câștigat titlul în Seria A. Astfel, echipa de fotbal a fost încoronată, iar jurnaliștii nu au uitat de meritul acestuia. Obișnuit cu statutul de rezervă, portarul a apărat în perioada când titularul Maignan a fost accidentat, motiv pentru care a fost lăudat în presa italiană.

Cei de la Gazette dello Sport au spus că românul a adus siguranță echipei atunci când a fost nevoie de ajutorul său. AC Milan a trebuit să aștepte 11 ani pentru a lua titlul de campioană a Italiei, trofeu cucerit după 3-0 Sassuolo. Trupa lui Stefano Pioli a terminat sezonul cu un avans de două puncte în fața lui Inter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: