Redactia.ro
Home » Știri » „Clanul” revine pe micile ecrane! Surprize mari pentru toți fanii în sezonul doi al celui mai iubit serial

„Clanul” revine pe micile ecrane! Surprize mari pentru toți fanii în sezonul doi al celui mai iubit serial

"Clanul" revine pe micile ecrane! Surprize mari pentru toți fanii în sezonul doi al celui mai iubit serial

Clanul este unul dintre cele mai iubite seriale ale momentului. Primul sezon a fost cu adevărat un succes pentru producători și povestea nu s-a încheiat, pentru că în seara aceasta începe cel de-al doilea capitol al producției! Urmează o mulțime de episoade impresionante și surprize pentru toți fanii peliculei.

Clanul vine cu un nou sezon de excepție

Mai sunt doar câteva ore până când fanii celebrului serial de la PRO TV se vor reîntâlni cu personajele preferate și se vor bucura de acțiunea serialului Clanul. După o lungă așteptare, iubitorii serialului se vor bucura în seara aceasta, la 19.30, de o revedere cu actorii lor preferați din pelicula ce a revoluționat România.

Regizorul Anghel Damian este foarte încântat de ce a ieșit la filmări și spune că totul a mers conform planului. Iubitul lui Theo Rose promite episoade care mai de care mai interesante, cu detalii spectaculoase, precum și apariția unor actori noi: Elvira Deatcu, Maria Obretin sau Dan Condurache.

„Mă simt ca un tată înainte de naștere, ca să folosesc o analogie care are relevanță în momentul de față. Sunt emoționat, foarte fericit că știu ce am filmat și că lucrurile funcționează cum mi-am dorit. Sunt multe lucruri care se întâmplă.

Să se aștepte la o rezolvare a ecuației «Tătuțu e viu sau mort?», după care o să avem parte de personaje noi, actori fabuloși: Elvira Deatcu, Maria Obretin, Dan Condurache. Aceștia intră și modifică cu totul direcția poveștii noastre“, a declarat regizorul Anghel Damian, într-un interviu pentru protv.ro.

Totul ia o întorsură neașteptată încă din primul episod, unde vom vedea situația tensionată dintre mafie și cei aflați de cealaltă parte. Vezi cum se așază lucrurile, cine face un pas greșit, dar și ce mai face Tătuțu, unul dintre cele mai iubite personaje. Toate acestea vor avea loc în seara aceasta, la orele 19.30.

Ultimul episod al primului sezon al serialului a fost lider absolut de audiență în seara difuzării. Adevăruri dureroase au ieșit la iveală, în timp ce personajele au luptat din răsputeri să descopere lucruri la care nu se așteptau.

Theo Rose, totul despre evoluția personajului ei

Theo Rose este pentru prima dată în postura de actriță, dar este extrem de încântată și a demonstrat că rolul i s-a potrivit de minune. În sezonul 1 s-a descurcat perfect și a atras admirația celor care nu știau că este atât de bună la actorie.

„Sezonul 2 din «Clanul» e plin de surprize. Toate persoanjele trec prin transformări. Unele miraculoase, altele, poate la care oamenii se aşteaptă, deja. Pentru că a fost pregătită, cumva, din primul sezon, schimbarea ce avea să vină. Dar, cu siguranţă, o să fie imprevizibilă acţiunea. Ceea ce mi se pare foarte tare! Personajul meu, de asemenea, suferă transformări.”, a declarat Theo Rose.

Artista și, mai nou, actriță spune că personajul ei va încerca să fie independent, să schimbe ceva în viața lui, iar finalul sezonului se anunță unul de-a dreptul șocant. Theo spune că nici ea nu se aștepta la o asemenea evoluție a acțiunii, dar le promite fanilor că nu vor regreta dacă vor urmări fiecare episod, până la mare surpriză din ultimul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: