Redactia.ro
Home » Homepage » Clarvăzătoarea celebră care a văzut ghinionul ce se va abate asupra lui Kate Middleton, încă din anul 2011

Clarvăzătoarea celebră care a văzut ghinionul ce se va abate asupra lui Kate Middleton, încă din anul 2011

Ce a zis Carmen Harra despre boala prințesei?!

Într-un univers în care premonițiile și destinul se împletesc cu realitatea cotidiană, povestea Prințesei Kate Middleton captează atenția publicului larg. Încă de la început, căsnicia ei cu Prințul William a fost sub semnul speculațiilor astrologice și karmice, iar recentele evenimente par să confirme temerile și predicțiile făcute cu ani în urmă de Carmen Harra, o prezicătoare de renume internațional.

Ce a spus Carmen Harra despre destinul prințesei de Wales

Carmen Harra, cunoscută pentru acuratețea predicțiilor sale despre viața celor din lumina reflectoarelor, a avut o premoniție îngrijorătoare legată de destinul lui Kate Middleton chiar din momentul nunții regale din 2011. Conform prezicătoarei, harta astrală și karmică a lui Kate sugera că ea va traversa o perioadă tumultuoasă în cel de-al 12-lea an de căsnicie, marcată de intervenția unei terțe persoane între ea și Prințul William. Această predicție a fost făcută publică într-o apariție la emisiunea „Acces Direct”, unde Harra a explicat detaliat viziunea sa despre viitorul acestei căsnicii.

„Această karmă a Familiei Regale, dacă urmărim istoria, nu este cea mai pozitivă. Uitaţi-vă la divorţul Dianei de Prinţului Charles, uitaţi-vă la divorţul Prinţului Andrew… În plus, căsătoria lui Kate în anul numerologic 5 nu ajută o perioadă foarte lungă, deşi în esenţă această relaţie este foarte bună, este autentică, există o iubire între ei, o atracţie, este un mariaj care este fondat pe sentimente reale şi, cu toate acestea, predicţia mea este că ar putea să dureze între 5 până la 12 ani.”, a zis Carmen Harra.

Istoria tumultuoasă a Familiei Regale Britanice, marcată de divorțuri și scandaluri, pare să ofere un teren fertil pentru astfel de premoniții. Harra a remarcat că acea karmă a Familiei Regale nu este una dintre cele mai pozitive, exemplificând cu divorțurile prințesei Diana de Prințul Charles și ale Prințului Andrew. Totodată, ea a subliniat că, deși relația dintre Kate și William este autentică și bazată pe sentimente reale, aceasta se confruntă cu provocări semnificative.

De unde a pornit boala prințesei

Recent, situația prezisă de Harra pare să fi luat formă, odată cu apariția zvonurilor despre o presupusă aventură între Prințul William și Rose Hanbury, o prietenă apropiată a lui Kate. Acest eveniment a reînviat speculațiile și preocupările legate de stabilitatea mariajului lor.

În plus, Carmen Harra a abordat și starea de sănătate a lui Kate Middleton, menționând că problemele ei de sănătate, inclusiv un diagnostic recent de cancer, ar putea avea legătură cu stresul și supărarea cauzate de problemele din căsnicie. Harra sugerează că trădarea și ruptura emoțională sunt aspecte dificil de vindecat, chiar mai grele decât provocările fizice precum boala.

„Între ei există o karmă, deci nu întâmplător ei s-au căsătorit, dar la o distanţă de 12 ani se confruntă cu o situaţie foarte dificilă. Cancerul ei, după părerea mea, este destul de agresiv, însă lumea modernă are tot felul de tehnici şi există soluţii pentru cancer. Eu sper ca ea să se facă bine. Problema ei şi de ce se generează cancerul – care a devenit o epidemie, deşi nu este o boală contagioasă – vine din supărare. Ea s-a supărat foarte tare de ce s-a întâmplat cu William şi i-a declanşat această boală, deci este consecinţa unei traume pe care ea a suferit-o.”, a completat Carmen Harra.

În ciuda acestor previziuni sumbre, Carmen Harra își exprimă speranța în capacitatea medicinei moderne de a oferi soluții și în reziliența lui Kate de a depăși aceste încercări. Povestea lor continuă să fascineze și să stârnească dezbateri despre puterea destinului, a karmei și a iubirii în fața adversităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: