Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Cream și tatăl copilului său, scandal monstruos. Declarațiile artistei, după ce a fost acuzată că și-a răpit fiul

Claudia Cream și tatăl copilului său, scandal monstruos. Declarațiile artistei, după ce a fost acuzată că și-a răpit fiul

GALERIE FOTO (5) Claudia Cream și tatăl copilului său, scandal monstruos

Claudia Cream își crește singură băiatul, Noah în vârstă de opt ani, după ce s-a despărțit de tatăl copilului, Jeremy Lewis, fost jucător de baschet. Cei doi au fost logodiți în perioada 2011-2013 și au locuit în casa părinților lui din Las Vegas. Relația lor a luat sfârșit din cauza diferențelor culturale, urmând un război prin tribunale, pentru custodia fiului, foști socrii acuzând-o chiar de răpirea copilului.

Claudia Cream și tatăl copilului său, scandal monstruos. Declarațiile artistei, după ce a fost acuzată că și-a răpit fiul

De curând, Claudia Cream l-a sărbătorit pe fiul ei, care a împlinit opt ani. Acesta s-a despărțit de Jeremy Lewis, fostul bascketbalist american, și tatăl copilului ei în urmă cu șapte ani. În prezent, artista își crește singură copilul, pe Noah. Claudia și Jeremy au fost logodiți în perioada 2011-2013, cei doi locuind în casa socrilor ei, din Las Vegas. Ulterior, cei doi s-au despărțit din cauza diferențelor culturale, după care a urmat un adevărat război prin tribunale.Părinții lui Jeremy au acuzat-o pe Claudia că l-ar fi răpit pe nepotul lor. Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, artiste a povestit despre fiul ei, dar și despre problemele pe care le are cu fostul iubit.

Claudia a spus că i-a amenajat o cameră noul fiului său, acesta fiind cadoul pentru el. De asemenea, vedeta a spus dacă respectă sau nu restricțiile elaborate de autoritățile în pandemie. „Am încercat să-i fac fericiți pe copii, unii sunt în depresie că nu au mai fost la școală, am făcut niște ateliere de muzică, percuție și improvizație actorie în port la Mangalia, pe yacht, cu ajutorul Primăriei Mangalia. Au fost vreo 200 de copii, am respectat normele de distanțare sociala. În ultima vreme am stat în studio, am făcut piesa asta super tare cu Costi, Anda Adam , Anna Lesko , Minordora și Emy Alupei. Au început să apară și concertele on line. De curând, am cântat și am prezentat la Festivalul Național Brâncovenesc, un festival on line„, a spus Claudia.

Întrebată dacă este o mămică severă, Claudia a declarat că este permisivă în general, dar cu stilul de viață al copilului său este cam exigentă.”Nu știu să zic dacă a făcut o boacănă mare, face lucruri normale vârstei. E un copil înțelegător, inteligent, foarte matur pentru vârsta lui. În adolescență cred că o să se vadă ce fel de educație a primit, acum e un îngeraș„,a mai adaugat artista.

Care este relația artistei cu tatăl copilului ei

De când s-a despărțit de tatăl copilului său, Claudia nu a vorbit despre cel cu care are un copil, motiv pentru care a ales și de această dată să nu vorbească despre Jeremy, din respect pentru Noah.

În urmă cu câteva luni, Cream a decis să o dea în judecată pe Brigitte, după ce au concurat amândouă în emisiunea Ferma de la Pro Tv. Pe tot parcursul show-ului cele două și-au aruncat cuvinte dure, Claudia simțindu-se foarte jignită de soția lui Pastramă. Mai mult, după ce a ieșit din competiție, sora lui Cream, Paula a intrat în competiția Ferma, pentru a-i face zile fripte lui Brigitte. Se pare însă că șederea ei în competiție nu a durat mult, pentru că producătorii au decis să o dea afară. Aceasta le-a spus concurenților tot ce se întâmplă afară, deși producătorii i-au interzis acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: