Redactia.ro
Home » Homepage » Jigniri ca la ușa cortului în Ferma. Oraseni vs Sateni! Gabriel Toader s-a îmbătat și a înjurat o concurentă

Jigniri ca la ușa cortului în Ferma. Oraseni vs Sateni! Gabriel Toader s-a îmbătat și a înjurat o concurentă

Show-ul Ferma. Orășeni vs Săteni a depășit cu mult granițele bunului simț în seara asta, după ce bucătarul Gabriel Toader a înjurat o concurentă ca la ușa cortului de față cu ceilalți participanți.

Elena Chiriac, înjurată de Gabriel Toader! Adolescenta a reacționat imediat.

Ajunși spre finalul reality-show-ului Ferma. Orășeni Vs Săteni, concurenții care încă se află izolați de realitate în competiție, pare că și-au pierdut cumpătul.

În urma unui incident minor în care Gabriel Toader a căzut de pe o scară și s-a lovit la spate, bucătarul s-a enervat și a început să împrăștie injurii tuturor concurenților, dar în special Elenei Chiriac.

Elena Chiriac pusă la zid pentru că ar fi râs de ce i s-a întâmplat lui Gabriel.

„Cine a râs? Cine râde ca proasta? Cine rade ca proasta să-mi bag p*** în gura ei. Dă-o în p*** mea de proastă.” au fost cuvintele lui Gabriel Toader în urma incidentului.

Elena a reacționat imediat și l-a tras la răspundere, reproșându-i că vocabularul este total nepotrivit, însă bucătarul a continuat cu o altă serie de injurii, mult mai grave, uitând complet că se află într-un reality-show văzut de milioane de oameni.

Acuzat de ceilalți concurenți că este alcoolic și că nu se poate abține de la băutură!

În urma discuției foarte aprinse pe care au avut-o cei doi, concurenții rămași în fermă n-au ezitat și au „sărit la gâtul” lui Gabriel Toader. Atât Andreea Antonescu cât și Elena Chiriac, au afirmat despre concurent că are probleme cu alcoolul, fapt pentru care a avut acele ieșiri nervoase. Ba mai mult, Mihaela Rădulescu a prezentat o serie de imagini care-l surprind pe Gabi Toader cum consumă vișinată pe ascuns.

Într-o casă în care planurile și strategiile se schimbă cu fiecare zi, în care fiecare pauză este un moment prielnic pentru a gândi următorul pas în competiție.

Ferma. Orășeni vs Săteni are finala pe 3 Decembrie, iar câștigătorul va înmâna un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Cine este Elena Chiriac?

Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă din acest sezon, având doar 18 ani. Dar în cazul ei vârsta nu contează, deoarece Elena a practicat Taekwondo nouă ani.

Elena s-a născut în București, dar acum locuiește la Londra, cu mama ei. Vine des în vizită în România, aici are prietenii și toate amintirile frumoase. Este multiplă campioană la Taekwondo și de când se știe a făcut sport.

În paralel, Elena a fost și model și a studiat actoria la Londra. Este genul de orășeancă decisă să câștige, care nu abandonează nicio luptă, iar experiența Ferma nu va face excepție.

Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, spune Elena despre experiența care o așteaptă. De asemenea, spune despre că este o persoană puternică, care nu se dă bătută.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: