Redactia.ro
Home » TV » Ferma 5 martie 2019: Un nou fermier șef al săptămânii – Diana Belbiţă

Ferma 5 martie 2019: Un nou fermier șef al săptămânii – Diana Belbiţă

Ferma 5 martie 2019: Un nou fermier șef al săptămânii

Ferma 5 martie 2019. Un nou fermier șef va fi ales marți seara, iar Mihaela Rădulescu le va citi concurenților scrisoarea lăsată de Claudia Pavel.

UPDATE: Așa cum era de așteptat, Claudia a vrut ca în această săptămână Diana Belbiță să fie fermier șef. Dar cei din fermă și-au făcut și ei la rândul lor niște planuri.

Mai exact, să îl bage la înaintare pe Marius Crăciun. Însă Mihaela Rădulescu le-a stricat celor din urmă ploile cu un duel. în urma lui, s-a îndeplinit dorința ultimului concurent plecat, Diana a devenit fermier șef.

Cei din cabană nu au avut niciun conflict în ediția din această seară, ba din contra, s-au distrat, au continuat showul lor tradițional, au și gătit la vatră și s-au organizat la cabană cu sarcinile la inițiativa Geaninei Ilieș.

După duelul dintre cei doi prieteni, ca să detensioneze atmosfera, Marius a propus să sărbătorească prin muzică și jocuri instalarea noului fermier șef.

Între timp, la cabană, cei 6 muncesc pentru a-și face viața mai ușoară, fetele sunt cele care muncesc. Asta fac și cei din fermă care dau la zăpadă pentru a pregăti sarcina dată de asistentul Mihaelei.

Drept recompensă pentru cât au lucrat în tot acest timp, fermierii au primit un fel de jacuzzi. Și pentru că cei din cabană, au cam stat degeaba Cristian le-a pregătit o plimbare în pădure.

Așa cum ne-a obișnuit, Brigitte a avut o ieșire în fața Ioanei și a lui Moroșanu.

Tot în ediția din această seară Cristian Bozgan le-a adus fermierilor câțiva iepuri de care concurenții vor avea grijă de acum încolo.

Ştire iniţială

Claudia (Cream) a fost eliminată din competiție după ce s-a duelat cu marea sa rivală, Brigitte Sfăt. După eliminarea acesteia, în Fermă s-a lăsat liniștea, dar doar pentru un moment.

Cu cât mai puțini concurenți rămân, cu atât mai mult tensiunea va crește, iar strategiile găsite vor crea controverse. Nimeni nu își dorește să fie numit servitor sau să ajungă la duel în această nouă săptămână.

Tabăra Morosanu, Brigitte și Ioana pare să își fi creat un avantaj, dar va rezista acesta? Telespectatorii pot afla asta marți, începând de la ora 21:30, pe Pro TV.

Ferma 5 martie 2019 – Pe cine lasă Claudia Pavel fermier șef

Duelul dintre Claudia Pavel și Brigitte Sfăt, de săptămâna trecută, a fost unul foarte strâns, cele două fiind mai mereu la egalitate.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Ilie Năstase a avut câștig de cauză în final. Claudia a plecat acasă, spre supărarea prietenei sale, Diana Belbiță, lăsând o scrisoare cu propunerea ei de procuror șef.

Fosta cântăreață nu a fost printre cele mai simpatizate concurente din casă, iar ea și-a făcut mulți rivali la Ferma. De notorietate rămâne scandalul cu Moroșanu, Brigitte și Ioana.

Ea i-a reproșat atunci luptătorului că le avantajează pe cele două, pentru că acestea fac diverse lucruri pentru el.

”E clar că e o prietenie între cei trei (n. red. – Moroșanu, Brigitte și Ioana Filimon), una îi spală chiloții, alta îl scarpină după cap”, a spus Cream.

Sportivul a replicat la rândul lui: „Exagerezi! Ție ți-a spus cineva că îi lași mâncare lui Remus?’

Claudia a insistat că, totuși, ea nu i-a spălat chiloții celuilalt concurent. În cele din urmă, disperat Moroșanu a pus capăt discuției:

„Nici mie nu mi i-a spălat Brigitte, îmi spăl singur chiloții și șosetele. (…) Dacă ești bună, rămâi în Ferma, dacă nu, pa și la revedere!’.

Citește și: Ce s-a intamplat la Ferma 28 februarie 2019

Ce s-a intamplat la Ferma 27 februarie 2019

Ce s-a intamplat la Ferma 26 februarie 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: