Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire: «Nu-ți mai trebuie nimic…»

Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire: «Nu-ți mai trebuie nimic…»

GALERIE FOTO (2) Claudia Ghitulescu

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Îndrăgita artistă de muzică populară Claudia Ghițulescu a decis să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții spirituale. În prezent se află la o mănăstire de lângă Piatra Neamț.

Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire

Artista a vorbit, în repetate rânduri despre conexiunea pe care o are cu divinitatea și despre faptul că Dumnezeu i-a fost alături în cele mai dificile momente ale vieții ei. De această dată, artista a simțit nevoia de a lua o pauză de la ritmul alert de viață pentru a se dedica rugăciunii. A ales o mănăstire de lângă Piatra Neamț și susține că acum înțelege cum mulți călugări pot posti zile întregi și trăi doar prin rugăciune, în condiții dificile.

Claudia Ghițulescu
Claudia Ghițulescu este o persoană foarte credincioasă

Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț. Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa… Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune.

Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu că stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire. Faptul că te rogi, nu îți mai trebuie nimic, nu îți mai trebuie să te duci să vezi lucruri care sunt pe moment frumoase, dar nu îți rămân în suflet cum îți rămâne o rugăciune”, a povestit Claudia Ghițulescu, într-o intervenție telefonică în cadrul unei emisiuni televizate.

Claudia Ghițulescu a fost trădată pentru o femeie cu 20 de ani mai tânără

Claudia Ghițulescu a trecut prin momente dificile după ce a aflat că soțul ei îi era infidel. Bărbatul avea o relație de aproximativ un an cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Claudia o cunoscuse pe cea care l-a cucerit iremediabil pe soțul ei și a decis să depună actele de divorț, infidelitatea fiind un aspect pe care nu-l poate trece cu vederea într-o relație.

Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o… Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?”,  povestea Claudia Ghițulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: