Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu a primit inelul de logodnă. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie

Claudia Pătrășcanu a primit inelul de logodnă. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie

GALERIE FOTO (2) claudia patrascanu

Claudia Pătrășcanu l-a dat uitării pe fostul ei soț. După divorțul de Gabi Bădălău, vedeta este mai fericită ca niciodată în aceste momente. Bruneta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Claudia Pătrășcanu a primit inelul de logodnă

Zi specială pentru Claudia Pătrășcanu, care locuiește de ceva timp la Constanța, împreună cu băieții ei. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie, iar răspunsul ei ar fi fost „DA!”. Fosta membră a trupei Exotic s-a fotografiat în timp ce îl ținea de mână pe partenerul ei, iar din imagine putem observa inelul de logodnă.

Claudia nu a vrut să le transmită fanilor dacă a răspuns afirmativ cererii în căsătorie, însă a dat de înțeles că a făcut acest pas important în viața ei. „Da sau nu?!”, a scris fosta soție a lui Gabi Bădălău pe rețelele de socializare. De altfel, vedeta a spus recent că s-ar căsători din nou și că este fericită din punct de vedere sentimental.

Claudia Pătrășcanu vrea să se căsătorească

În cadrul unui interviu, bruneta a spus că încă mai crede în iubire și că este dispusă să facă marele pas alături de un alt bărbat. Claudia Pătrășcanu nu a oferit detalii despre persoana care este acum în viața ei pentru că își dorește discreție.

„Am spus că încă mai cred în iubire, în oameni, în cuvinte, în ochii oamenilor, în ‘te iubesc’, în îmbrățișări care îți oferă căldură. Eu o să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală, eu am zis un lucru, că și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată”, a explicat artista pentru spynews.ro.

Anunțul despre o nouă sarcină

În plus, are “binecuvântarea” copiilor ei, în cazul în care își dorește să se căsătorească din nou. Copiii ei vor să o vadă fericită și chiar își doresc ca mama lor să le facă un frățior. Copiii ei vor să o vadă fericită și chiar își doresc ca mama lor să le facă un frățior. Vedeta se bucură foarte mult că cei mici își doresc ca ea să fie fericită.

„Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, asta pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Astăzi, de exemplu, ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Mai mult, fiul cel mic al vedetei chiar i-a spus acesteia că îi va da un inel, după care va fi din nou căsătorită. Cei doi băieți și-ar dori un bebeluș acasă și ar fi foarte fericiți ca artista să facă acest pas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: