Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa socrilor: „Nu vă răzbunați pe mine, ci pe nepoții dumneavoastră”

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa socrilor: „Nu vă răzbunați pe mine, ci pe nepoții dumneavoastră”

Încă de când s-au despărțit, atât Claudia Pătrășcanu, cât și Gabi Bădălău și-au adus o serie de acuzații ce i-au adus în lumina presei de scandal. Acum, vedeta îi atacă public pe foștii săi socrii. Iată ce le reproșează vedeta!

Claudia Pătrășcanu, acuzații la adresa socrilor

Vedeta a povestit că a trecut prin momente tensionate în relația cu Gabi Bădălău și din cauza socrilor. Claudia povestește că ea și copii ei suferă și acum, deoarece foștii socrii nu doresc să le înapoieze cățelul pe care îl are din timpul mariajului:

„El este AKI.
Sufletul copiilor mei,sufletul meu.
Eu l am cumpărat pentru copiii mei când avea două luni. A fost mare fericire. Un câine bun și deștept….. un suflet pe care nu l pot uita niciodată și pentru care copiii,dar și eu suferim enorm.
Dragi bunici,nu  răzbunați pe mine, ci pe nepoții Dvs.
 implor,pe toate căile de comunicare, deoarece m-ați blocat peste tot,civilizat, va uități mai adânc în ochii copiilor când va imploră  le dați câinele la Agigea .
Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copiii plângând, ne fie dat înapoi acest suflet ,dar nici măcar atât. 
Nici măcar ptr copii și lacrimile lui din ochi?!
Sunt zile când plângem după el,zile,luni,ani de când insist  mi fie dat înapoi ptr copiii mei. Nici AKI nu este fericit fără copii.
Dacă ar fi cu noi,l  ține liber în curte,ci nu îngrădit de 3 ani ,deși există o curte de 1500mp.
AKIȚĂ face parte din mine și copiii mei. Este familia mea și nu  las până nu l aduc acasă.
Este ținut mai ceva decât un maidanez și îl vreau liber,fericit, se joace împreuna cu băieții mei.
Nu mai are iubire,nu se joacă cu nimeni și nu i mai vede pe copii. Daaa,e doar un suflet și mi se rupe inima pentru el.
N am nevoie de nimic altceva,ci doar îmi doresc  l avem pe Aki înapoi. Copiii spun mereu  le este milă de Aki, stă închis și  îl vor acasă la Agigea.
Ce  putea face? Unde   adresez?
E nedrept!:(
Vrem sufletul înapoi,liber în curtea noastră ci nu închis după gratii de 3 ani”, a scris vedeta pe pagină personală de Facebook.

Claudia Pătrăşcanu, mărturisiri despre fosta soacră

Vedeta a povestit unul dintre cele mai tensionate momente din relația cu Gabi Bădălău, atunci când mama lui ar fi dat-o afară din casă împreună cu cei doi copii:

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Dacă nu era mama mea lângă mine, să-mi deschidă brațele, să-mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut. Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut același sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a declarat artista, conform cancan.ro.

Ultima rugăminte a Claudiei Patrășcanu pentru Gabi Bădălau

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău și-au spus adio de mai bine de trei ani au a ajuns la final. De atunci, au existat multe certuri, între cei doi. Aceasta a mărturisit, într-un interviu recent, că relația cu Gabi Bădălău nu este una bună nici în prezent, deoarece nu sunt pe aceeași pagină, decât de dragul copiilor,

Ultima rugăminte a Claudiei Patrășcanu pentru Gabi Bădălau este aceea de a-i acorda divorțul:

„Ne mai trimitem și mesaje, mai cu supărare, mai cu aprindere, cu flăcări. Nu aveam o comunicare, ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă supără de foarte multe ori. Eu îi cunosc de foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las, mă rog pentru el să fie fericit, să aibă o viață frumoasă și să mă lase în pace să fiu și eu fericită și liniștită. Mi se pare normal, acesta e cursul vieții”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit aceleași surse. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: