Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu: „Să înceteze cu abuzul emoțional asupra copiilor mei”

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu: „Să înceteze cu abuzul emoțional asupra copiilor mei”

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu: „Să înceteze cu abuzul emoțional asupra copiilor mei”

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu. Iată detaliile!

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele pe care vedeta le consideră improprii. Aceasta îi cere daune morale actualei iubite a lui Gabi Bădălau, tatăl copiilor ei:

„Am decis să-i cer dauna morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine. Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an’, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu: „I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele”

Claudia Pătrășcanu susține că nu renunță la decizia de a o da în judecată pe blondină, deoarece a rugat-o atât pe ea cat și pe fostul soț, Gabi Bădălău, să nu o mai jignească și să nu mai defăimeze. Aceasta este hotărâtă să o facă pe Bianca Drăgușanu să-i pară rău și să plătească pentru abuzul verbal pe care i l-a provocat în nenumărate rânduri:

„Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor’, a mai declarat artista.

Claudia Pătrășcanu: „S-au chinuit și alții să ia copiii de lângă mine”

Claudia Pătrășcanu susține clar și răspicat că este dispusă să facă orice pentru a-și apăra copiii:

„Patru ani s-au chinuit și alții să ia copiii de lângă mine, să scoată hârtii false că aș fi bolnavă psihic, așa cum s-au scos și alte hârtii mușamalizate și se pare că Dumnezeu nu i-a lăsat. Am obosit să fiu terfelită atât eu, cât și copiii mei, de niște oameni toxici și plini de venin. Am dovezi cât zeci vieți de acum înainte să-mi pot apăra copiii, dar și pe mine. N-am crezut vreodată că voi trăi așa ceva și atât de multe! Dumnezeu nu mă lasă niciodată pentru că sunt un om corect”,  a mai adăugat artista.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: