Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu răsuflă ușurată! Copiii rămân la ea: „S-a așternut liniștea și bucuria in sufletul nostru!”

Claudia Pătrășcanu răsuflă ușurată! Copiii rămân la ea: „S-a așternut liniștea și bucuria in sufletul nostru!”

Claudia Pătrășcanu răsuflă ușurată! Copiii rămân la ea

Claudia Pătrășcanu răsuflă ușurată. Copiii rămân la ea, potrivit verdictului instanței de judecată! Iată toate detaliile!

Copiii Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău rămân cu mama lor

Claudia Pătrășcanu răsuflă ușurată, deoarece copiii pe care îi are alături de fostul soț, Gabi Bădălău rămân cu ea. Instanța de judecată i-a dat câștig de cauză în urma luptei pentru custodie a copiilor:

„Respinge ca neîntemeiate excepţiile tardivităţii, lipsei de interes şi lipsei calităţii procesual active Admite în parte cererea principală modificată; admite în parte cererea reconvenţională modificată Stabileşte locuinţa minorilor …… la domiciliul mamei. Stabileşte contribuţia părinţilor la întreţinerea minorilor in în cuantum de 1/3 din venitul salarial net lunar realizat de fiecare dintre părinţi, revenind fiecărui minor câte o contribuţie de 1/6 din acest venit, contribuţie ce se va presta în natură de către mamă şi prin echivalent bănesc de către tată, începând cu 17.11.2022 până la majoratul minorilor.

Stabileşte program minimal de desfăşurare relaţie personală copii/ tată, cu preluarea minorilor din locuinţa mamei, după cum urmează: – În săptămânile 2 şi 4 din lună, de vineri, ora 12,00 până duminică ora 20,00 – În anii pari: * prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare, începând cu ora 10 ,00 a primei zile de vacanţă până la ora 18,00 a ultimei zile din program . * zilele aniversare ale minorilor, începând cu ora 10,00 până a doua zi , ora 10,00 – În anii impari: * a doua jumătate a fiecărei vacanţe şcolare începând cu ora 10 ,00 a primei zile de program până la ora 18,00 a ultimei zile de vacanţă ; * zilele onomastice ale minorilor , începând cu ora 10,00 până a doua zi , ora 10,00

Obligă reclamanta-pârâtă la respectarea programului minimal sus menţionat; Respinge în rest cererile ca neîntemeiate. Compensează cheltuielile de judecată. Cu apel în 30 zile de la comunicare; cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 6. Pronunţată azi, 17.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorească.

Claudia Pătrășcanu: „Astăzi ma simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni”

După ce instanța de judecată a decis în favoarea ei, Claudia Pătrășcanu le-a mărturisit urmăritorilor săi, de pe rețelele de socializare, că se simte ca atunci când le-a dat naștere celor doi micuți ai ei care reprezintă totul pentru ea:

„S-a așternut liniștea și bucuria in sufletul nostru! Ați făcut parte din trăirile mele, poate am plâns împreuna,am zâmbit sau am răbufnit, am așteptat și am răbdat. Astăzi ma simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni. Sufletele voastre bune, rugăciunile voastre și toată susținerea moralului meu, au fost auzite de Dumnezeu! Va multumesc, înzecit!

Când ai avocați cu conștiința, care lupta cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare. Când ai iubirea sinceră a oamenilor curați, nimic nu poate sta in cale. BINELE ÎNVINGE RĂUL! Nimic nu valorează mai mult pentru mine in aceasta viața….. Copiii mei sunt TOTUL! Sa fiți binecuvantati!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: