Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună, ca o familie. Au serbat ziua de naștere a fiului lor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună, ca o familie. Au serbat ziua de naștere a fiului lor

GALERIE FOTO (2) Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău custodie

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trecut în ultimii doi ani printr-o perioadă foarte dificilă a vieții lor, marcate de numeroase neînțelegeri și scandaluri în ceea ce privește procesul lor de divorț. Există totuși și momente în care cei doi reușesc să se înțeleagă, iar ziua fiului lor a fost momentul perfect să-și reunească familia. Dovadă sunt imaginile postate în mediul online de la petrecerea aniversară, unde cei doi și-au sărbătorit fiul în cel mai frumos mod posibil.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună, ca o familie. Au serbat  ziua de naștere a fiului lor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au devenit cunoscuți în spațiul public datorită disputelor pe care le-au avut în ultimii doi ani. După ce au decis să se despartă și să pună punct căsniciei lor, nu au căzut de acord în ceea ce privește partajul și custodia copiilor, iar aceste neînțelegeri au degenerat în diferite scandaluri.

În timp ce artista dorește să-și crească băieții la Constanța, unde a început deja să-și construiască o casă spațioasă, omul de afaceri intenționează să-i aducă la București, unde vor fi mai aproape de el. Acesta este dispus să le ofere o locuință și să plătească costurile pentru educația lor, dar fosta lui parteneră nu este de acord cu acest lucru.

În ciuda acestor discuții aprinse, cei doi fac tot posibilul ca băieții lor să nu simtă lipsa părinților. Se întâlnesc ori de câte ori au ocazia și împreună petrec clipe minunate în familie. Un asemenea moment a fost ziua de ieri, când fiul lor, Nicolas, și-a serbat ziua de naștere.

Băiatul a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au luat parte prietenii săi. Prezenți au fost și Claudia și Gabi, care s-au bucurat că-i pot aduce micuțului zâmbetul pe buze în această zi specială. Artista a postat câteva imagini de la eveniment în mediul online, iar urmăritorii săi au lăudat-o pe ea și pe Gabi pentru maturitatea de care dau dovadă în ceea îndatoririle lor de părinți.

„A fost o petrecere minunata și toți copiii au fost fericiti!😊❤️ Felicitări FC Nico!😂❤️”,a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Când vor divorța Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău durează de mai bine de doi ani, ultima lor înfățișare în fața instanței având loc la sfârșitul anului 2021. Atunci nu au reușit să se înțeleagă, așa că a fost stabilit un nou termen: în luna februarie.

În continuare, omul de afaceri face tot posibilul să fie mai aproape de băieții săi, motiv pentru care a formulat și o cerere în acest sens. Cei doi micuți vor trece printr-o evaluare psihologică, iar în urma rezultatelor judecătorii vor decide care este cea mai bună variantă pentru familia lor.

„S-a acordat un nou termen în februarie pentru a se finaliza raportul de evaluare psihologică a copiilor și poate se soluționează o nouă cerere de strămutare formulată de doamna Bădălău”, a spus avocata lui Gabi Bădălău la Antena Stars pe atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: