Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune! Conflictul dintre cele două a ajuns la final

Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune! Conflictul dintre cele două a ajuns la final

Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune! Conflictul dintre cele două a ajuns la final

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze în urmă cu mai bine de doi ani, dar situația dintre ei nu pare că se va îmbunătăți prea curând. Cei doi foști parteneri nu reușesc să cadă de acord în ceea ce privește custodia copiilor, motiv pentru care nu doar o dată s-au certat în spațiul public. Artista a demonstrat că este o mamă devotată și hotărâtă să-și păstreze fiii lângă ea, însă omul de afaceri face tot posibilul să-i creeze neplăceri.

Despărțirea de Gabi Bădălău a însemnat pentru Claudia Pătrășcanu un lung șir de certuri și situații neplăcute, dar și conflicte cu mama omului de afaceri. Doamna Bădălău se pare că are mereu un cuvânt important de spus atunci când vine vorba de femeile din viața fiului său, iar fosta membră a trupei „Exotic” nu a făcut excepție. Cele două și-au adus o serie de replici acide în cei doi ani de când nu mai formează o familie în mod oficial, iar motivul a fost reprezentat de băieții artistei.

După o perioadă în care au avut numeroase discuții, cele două femei din viața lui Gabi au reușit să ajungă în cele din urmă la o înțelegere. În prezent, reușesc să comunice și să discute despre micuți fără să se certe, ceea ce este o mare îmbunătățire în cazul lor.

„Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieți și cam atât. Țin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine.”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.

Băieții Claudiei Pătrășcanu plaecă în vacanță cu Gabi Bădălău

Perioada care urmează va fi foarte liniștită în familia Claudiei Pătrășcanu, mai ales că acum situația s-a mai liniștit. Împăcarea dintre artistă și foști săi socri a însemnat că băieții săi pot petrece mai mult timp în compania bunicilor, lucru care s-a și întâmplat. Având în vedere că noile hotărâri ale Guvernului în ceea ce privește restricțiile au inclus și două săptămâni libere pentru elevii din toată țara, fii vedetei au plecat într-o vacanță alături de Gabi Bădălău și părinții acestuia.

Din câte a relatat Claudia, micuții au fost foarte încântați de mica lor escapadă, mai ales că destinația a fost un loc pe care nu l-au mai văzut până atunci. Mama lor este convinsă că acest timp petrecut departe de casă le va prinde foarte bine, deoarece în aceste zile se va putea ocupa de problemele sale de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: