Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară. Unde își vor petrece luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară. Unde își vor petrece luna de miere

GALERIE FOTO (3) Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară. Cu siguranță fanii celor doi vor fi încântați! Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vor căsătoritvara aceasta, desi susținătorii lor se așteptau să facă marele pas anul viitor. Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre luna de miere, unde va avea loc aceasta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară. Unde își vor petrece luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară. Dacă în urmă cu un an își începeau relația, acum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să facă cel mai important pas din viața lor. Mai exact, cei doi au decis data în care își vor uni destinele. Spre surprinderea tuturor, această zi specială este mai aproape decât credeați. Cei doi au declarat că nunta va avea loc vara aceasta, mărturisind că vor merge în luna de miere în Maldive.

Referitor la ziua în care se vor căsători, Edward a preferat să fie mai discret și să nu spună data exactă, pentru că va fi o adevărată surpriză. Cleopatra si Edward se pregătesc din plin pentru ziua cea mare și așteaptă momentul în care vor deveni soț și soție.”Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a declarat Edward Sanda.

Cleopatra a declarat și ea că își apreciează foarte mult viitorul soț. Potrivit acesteia, Edward este omul perfect pentru ea, mărturisind că sunt compatibili în orice, mai ales că în relația lor nu există gelozie. ”Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți! Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți.”, a dezvăluit și Cleopatra Stratan.

Pavel Stratan, despre relatia fiicei sale cu Edward Sanda

Deși Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu de un an, cei doi se cunosc de șase ani. Artista a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că va ajunge să fie împreună cu Edward. La 18 ani, artista speră ca acesta să fie primul și ultimul bărbat din viața ei. „Nu m-aş fi gândit niciodată că bărbatul vieţii mele şi omul cu care eu o să îmi petrec viaţa până la sfârşit, este acela care am împărţit scena acum şase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas şocată când am realizat lucrul ăsta. Noi am avut foarte multe lucruri în comun şi foarte multe legături. Eu n-am avut nicio relaţie până acum şi am zis că, dacă o să am un bărbat în viaţa mea, vreau să fie primul şi ultimul pe care o să îl iubesc, până în ultima secundă” a spus Cleopatra la o emisiune.

Referitor la părerea tatălui ei, Pavel Stratan, despre relația sa cu Edward, artista a spus că s-a bucurat foarte mult.„Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a declarat Cleopatra Stratan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: