Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda. Cleopatra este mai decisă ca niciodată să facă marele pas!

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda. Cleopatra este mai decisă ca niciodată să facă marele pas!

GALERIE FOTO (3) Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda. Cleopatra Stratan trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul artist. De mai bine de șapte luni, artista a fost cerută în căsătorie de celebrul artist, cei doi fiind hotărâți să facă pasul cel mare. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se va căsători.

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda. Cleopatra este mai decisă ca niciodată să facă marele pas!

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica sa se căsătorește cu Edward Sanda. Chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 18 ani, Cleopatra Stratan a primit un inel din partea iubitului ei, Edward Sanda. Cei doi își doresc să ducă mai departe relația la următorul nivel, făcând pregătiri intense pentru cununia civilă care ar urma să aibă loc în această vară. Artista nu a spus concret pe ce dată va deveni soția lui Edward.

Deși sunt împreună de doi ani, multă lume s-a întrebat cum a reacționat Pavel Stratan când fiica sa l-a anunțat că se va căsători cu Edward. “Tata a dat ok-ul mult mai devreme, înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: «Să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun». (…), a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni. De asemenea, artista a spus că nu își dorește o nuntă fastuoasă, ci una restrânsă. „Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r.: cununia), în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r.: despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan.

Ce relație are Cleopatra cu tatăl său

Pavel Stratan cântă alături de fiica sa de mai bine de 16 ani, timp în care aceasta a crescut și s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Cleopatra este una dintre copiii din top din întreaga lume, ajungând pe scenă la o vârstă fragedă. Cei doi au o relație specială, iar tânăra îi cere sfaturi tatălui său atunci când are nevoie. „Nu m-am certat niciodată cu tată„, a mărturisit Cleopatra.

Artistul declara în urmă cu câțiva ani că nu a fost împreună cu fiica sa în nicio țară. „Nu am fost în nicio țară. Cleopatra era grupa medie la grădiniță și eu nu imaginăm să o văd pe Cleopatra lipsind o zi de la grădiniță. Nu am vrut. Ea și ziua ei de naștere și-o făcea la grădiniță.(…) Am renunțat la tot și nu am plecat cu ea nicăieri”, povestea Pavel Stratan. Întrebat ce părere are despre logodna fiicei sale, răspunsul artistului a spus: „E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: