Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan, despre nunta cu Edward Sanda. Cei doi îndrăgostiți vor sărbători Paștele la Chișinău

Cleopatra Stratan, despre nunta cu Edward Sanda. Cei doi îndrăgostiți vor sărbători Paștele la Chișinău

GALERIE FOTO (5) Cleopatra Stratan, despre nunta cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan, despre nunta cu Edward Sanda. Pe zi ce trece, iubirea loc este din ce în ce mai mare. Cei doi îndrăgostiți sunt hotărâți să-și întemeieze o familie. Cleopatra Stratan a vorbit despre cele două evenimente speciale din viața, și anume nunta și cununia.

Cleopatra Stratan, despre nunta cu Edward Sanda. Cei doi îndrăgostiți vor sărbători Paștele la Chișinău

Cleopatra Stratan, despre nunta cu Edward Sanda. În urmă cu doi ani, Edward a cucerit-o pe Cleopatra Stratan, iar acum formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația dintre cei doi poate fi un adevărat exemplu pentru mulți tineri. Chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, fiica lui Pavel Stratan a primit un inel din partea iubituliui ei, făcând-o extrem de fericită.

Acum, toată lumea se întreabă când vor face pasul cel mare. Ei bine, Cleopatra a decis să ofere câteva detalii despre cele mai importante evenimente din viața ei, nunta și cununia. Într-o emisiune tv, artista a declarat că preferă ca nunta să fie una simplă și fără prea multe pregătiri. Deși momentan nu a oferit mai multe detalii, ea și iubitul ei se gândesc să facă cununia vara aceasta, iar evenimentul să nu fie unul mare, ci foarte restrâns.

În ceea ce privește nunta, Cleopatra Stratan a declarat că nici în cazul ei nu vrea să fie un eveniment urial, ci la fel de restrâns. Cleopatra a vorbit și despre începuturile relației sale cu Edward Sanda. Vedeta a vorbit și despre reacția tatălui său când a aflat de relația lor. „Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: „să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun”. (…) Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a spus Cleopatra Stratan.

Ce vor face cei doi îndrăgostiți în ziua de Paște

În continuare, Cleopatra Stratan a declarat că vor petrece Sărbătorile de Paște la Chișinău. Vedeta a spus că se simt foarte bine când petrec momente împreună cu familia. „Am venit singurică la București, dar duminică o să plecăm împreună, eu cu Edi. Îl iau la Chișinău. O să stăm cam vreo două, trei săptămâni. Prindem împreună Paștele acolo. Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a continuat ea.

Cleopatra si Edward

Dacă Pavel Stratan a fost de acord cu relația fiicei sale cu Edward Sanda și se înțelege foarte bine cu viitorul ginere, și Cleopatra are o relație la fel de bună cu părinții iubitului ei. Cântăreața a precizat că-i iubește enorm de mult și îi respectă foarte tare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: