Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face nunta anul acesta: ”Dăm cu subsemnatul”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face nunta anul acesta: ”Dăm cu subsemnatul”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Cleopatra Stratan va îmbrăca anul acesta rochia de mireasă. Artista și viitorul ei soț, Edward Sanda, au decis să facă acest pas important din viața lor, nunta, în pofida pandemiei.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face nunta anul acesta: ”Dăm cu subsemnatul”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul mult așteptat de fanii lor. Anul acesta, în vară, vor merge merge în fața altarului pentru a-și uni destinele pentru totdeauna. Iată că nunta va avea loc la un an după ce Cleopatra Stratan a spus ”DA!„ cererii în căsătorie a viitorului său soț, informează Antena Stars.

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică.”, a dezvăluit Edward Sanda la Antena Stars.

De ce s-a logodit Cleopatra Stratan la 18 ani

Anul trecut, chiar de ziua de naștere, la împlinirea majoratului, Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de către Edward Sanda. Artista nu a stat pe gânduri și a spus ”Da!„. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Cleopatra a mărturist că dintodeauna a visat să iubească un singur bărbat.

”Da! Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”, a declarat cântăreața.

Cleopatra Stratan interviu

Ce spune Cleopatra Stratan despre zvonurile legate de sarcină

Au fost mai multe zvonuri, după ce a acceptat inelul de căsătorie, cum că artista ar urma să fie mamă. Însă, Cleopatra Stratam neagă acest aspect.

”Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez. Nu avem planuri concrete de nuntă, încă nu am stabilit detalii legate de căsătorie și nici nu ne grăbim”, a mai spus Cleopatra Stratan pentru Redacția.ro.

Cum s-au cunoscut Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Cei doi viitori soți s-au cunoscut în urmă cu aproape 7 ani, în timpul unui concert la Caracal. Doi ani mai târziu s-au reîntâlnit în studioul de înregistrare și în 2020 au anunțat că formează un cuplu, după multe speculații în acest sens.

„Nu m-am gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a declarat Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: