Redactia.ro
Home » Monden » Edward Sanda o face bunică pe mama sa. Când va avea Olimpia un nepoțel

Edward Sanda o face bunică pe mama sa. Când va avea Olimpia un nepoțel

Edward Sanda a dat vestea cea mare în cadrul unei emisiuni televizate. Artistul logodit cu Cleopatra Stratan i-a promis maameis ale că o va face bunică. Olimpia, mama artistului, a aflat când va avea acasă un nepoțel sau o nepoțică. 

 

Edward Sanda o face bunică pe mama sa

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au luat prin surprindere atunci când și-au anunțat relația în mod oficial. Din acel moment, fanii celor doi au stat mereu cu sufletul la gură și au crezut că la mijloc ar fi vorba și despre o posibilă sarcină. Ce doi amorezi și-au declarat dragostea în fiecare moment.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt deja logodiți și locuiesc împreună. Artistul a ținut să facă o serie de dezvăluiri surprinzătoare cu privire la o posibilă sarcină.

În cadrul unei emisiuni TV, artistul a apărut alături de mama sa, moment în care a fost pus într-o situație extrem de grea. Nu de puține ori s-a zvonit că iubita sa, Cleopatra Stratan ar fi însărcinată, însă cei doi au negat vehement acest lucru. Pentru că mama sa abia aștepta să devină bunică, Edward Sanda i-a promis că acest vis al ei se va împlini, dar nu a precizat și un moment anume în care va trebui să devină tătic.

„Promit că o să țin cont și o să-i îndeplinesc dorința la un moment dat”, a spus Edward Sanda în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, Olimpia Sanda s-a declarat chiar mulțumită de răspuns și a subliniat că este extrem de nerăbdătoare ca în casa ei să mai apară un membru, deși are o fetiță de doar câțiva anișori.

„Super o să fie. Abia aștept!”, a adăugat și Olimpia Sanda, mama artistului.

 

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre sarcină

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz, în acest moment. Artista a vorbit pentru redacția.ro despre zvonurile care apar în legătură cu sarcina, fără să ezite.

,,Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat,  iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez”, a spus iubita lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a vorbit în exclusivitate prntru redacția.ro despre alegerea de a accepta cererea în căsătorie la vârsta de 18 ani și despre relația pe care o are cu Edward Sanda.

,,Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim.”, a mărturisit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: