Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Ținutele din biserică au șocat pe toată lumea! Tu ai purta așa ceva?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Ținutele din biserică au șocat pe toată lumea! Tu ai purta așa ceva?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor uni destinele în această vară.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și au unitdestinele în fața Lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc în Chișinău, Republica Moldova. Un detaliu inedit a surprins pe toată lumea. Nu o să îți vină să crezi ce au ales să poarte mirii. Nu mulți ar avea curaj să se afișeze așa în ziua nunții.

Cu ce s-au îmbrăcat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la cununia religioasă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt la momentul actual unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi amorezi au zis „DA” în fața ofițerului de stare civilă în data de 14 august, iar ieri și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu. Nunta religioasă a fost inedită și a avut loc la Chișinău. Un lucru ieșit din comun este faptul că perechea nu și-a dorit să aibă nași. Un alt aspect care a șocat au fost ținutele celor doi.

Cleopatra Stratan a ales să poarte o rochie albă simplă asortată cu… o pereche de balerini aurii. Nu orice mireasă ar avea curajul să renunțe la pantofii cu toc în ziua cea mare, dar artista de peste Prut a pornit o nouă modă. Nici soțul ei, Edward nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum bleumarin casual, asortat cu o pereche de adidași. Cuplul a fost destul de îndrăzneț în alegerea ținutelor.

Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim! Da, se poate și fără nași! Da, se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da, se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că așa se face! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții!„, a fost mesajul publicat de Edward Sanda pe rețelele sociale.

Cei doi artiști au avut o cununie civilă de vis

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales să facă cununia civilă în România. Evenimentul a fost unul restrâns dar organizat cu foarte mult bun gust. Cei doi și apropiații au petrecut clipe de vis în cinstea marelui eveniment din viața lor.

Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all.„, a fost mesajul transmis de Cleopatra Stratan imediat după nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: