Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Primele imagini de la cununia civilă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Primele imagini de la cununia civilă

GALERIE FOTO (6) Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Primele imagini de la cununia civilă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit oficial soț și soție! Imaginile postate pe rețelele de socializare cu cei doi au fost admirate de mii de oameni. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Primele imagini de la cununia civilă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți. Evenimentul a avut loc sâmbătă, într-un cadru romantic, non-conformist. Imaginile postate de Pavel Stratan pe reţelele de socializare au susprins momente emoționante într-o atmosferă de poveste. Celebrul cântăreț și-a condus fiica în fața ofițerului de stare civilă pe ritmurile melodiei ”Cel puțin o veșnicie” ale cărei versuri spun tocmai povestea de iubire a celor doi tineri din momentul în care s-au cunoscut pănă la nunta mult dorită. Deznodământul clipului îi arată în haine de mire și mireasă, fericiți și la fel de îndrăgostiți.

Cleopatra a purtat o rochie simplă, elegantă cu bretele fine care i-a pus în evidenţă silueta, iar Edward Sanda a optat pentru un smoking negru. Tânărul artist s-a emoționat şi-a şters lacrimile de fericire atunci când și-a văzut iubita superbă venind spre el. La fel de emoționată a fost şi Cleopatra şi cei apropiați care s-au bucurat de evenimentul mult așteptat.

Cleopatra Stratan nu a împlinit vârsta de 19 ani încă, însă a știut de la început că Edward Sanda este bărbatul alături de vrea să îşi unească destinul. Povestea lor de iubire, care a debutat anul trecut în luna februarie, a înflorit și s-a consolidat într-o perioadă dificilă. Aceștia au trecut deja testul relația atunci când pandemia de coronavirus i-a ținut separați câteva luni.

VEZI CUM A ARĂTAT CLEOPATRA STRATAN ÎN ROCHIE DE MIREASĂ ÎN GALERIA DE MAI SUS.

Când a fost cerută Cleopatra Stratan de soție

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au demonstrat că își poartă sentimente sincere și că locul lor trebuie să fie unul lângă celălalt. Artista a fost cerută de soție de către iubitul ei chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

”Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește, mărturisea Edward Sanda la vremea respectivă”, a declarat atunci Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: