Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele anunț, în cel mai inedit mod! Când se căsătoresc cei doi artiști

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele anunț, în cel mai inedit mod! Când se căsătoresc cei doi artiști

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele anunț, în cel mai inedit mod! Iată când se căsătoresc cei doi artiști, fanii fiind în extaz la aflarea veștii! 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au șocat fanii, după ce au făcut marele anunț în cel mai inedit mod! Cei doi artiști au apărut îmbrăcați de nuntă, Cleopatra în rochie de mireasă, Edward Sanda, la papion, și au anunțat data în care destinele lor se unesc!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marele anunț. Când se căsătoresc

Fiica lui Pavel Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie împreună, „Cel puțin o veșnicie”, ocazie cu care au anunțat că se căsătoresc peste câteva zile! Mai exact, data nunții Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda este 14 august!

Chiar în videoclipul proaspăt lansat, fiica lui Pavel Stratan, în vârstă de 18 ani apare în rochie de mireasă, în timp ce Edward Sanda a ales un în costum elegant, pe care l-a accesorizat cu un papion.

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete-pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august! 💍 Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Așa a anunțat fiica lui Pavel Stratan data nunții cu Edward Sanda.

Edward Sanda: „Am lansat piesa vieții noastre”

La rândul său, și Edward Sanda a anunțat evenimentul în mediul online.
„Am lansat piesa vieții noastre! 🔥 La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic.
O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 august vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a transmis și artistul.

Așadar, în acest weekend va avea loc una dintre cele mai așteptate evenimente ale lunii mondene! Mai exact, sâmbătă, 14 august, Cleopatra și Edward Sanda își vor spune marele DA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: