Redactia.ro
Home » Monden » Clipe cumplite pentru Bursucu: „Era să rămân paralizat!”. Prin ce cumpănă a trecut îndrăgitul jurnalist

Clipe cumplite pentru Bursucu: „Era să rămân paralizat!”. Prin ce cumpănă a trecut îndrăgitul jurnalist

Clipe cumplite pentru Bursucu: „Era să rămân paralizat!”. Prin ce cumpănă a trecut îndrăgitul jurnalist

Clipe cumplite pentru Bursucu, care a fost la un pas să paralizeze. Iată prin ce cumpănă a trecut îndrăgitul jurnalist, care a făcut echipă bună cu Teo Trandafir vreme îndelungată.

Clipe cumplite pentru Bursucu: „Era să rămân paralizat!”. Prin ce cumpănă a trecut îndrăgitul jurnalist

Bursucu n-a fost dintotdeauna prezentator TV. El a fost coregraf și a devenit cunoscut în emisiunea Dansez pentru tine, când a antrenat echipele care concurau. Și poate că ar fi continuat în această zonă dacă nu ar fi trecut printr-o cumpănă.

„Cea mai mare cumpănă și anume un accident care mi s-a întâmplat la o repetiție când dansam și din cauza căreia era să rămân paralizat de la gât în jos”, a declarat Bursucu pentru Wowbiz.ro.

„Nu se așteptă nimeni să se întâmple așa ceva. Băieții trebuia să facă un cerc, fetele erau în mijlocul cercului, se deschidea cercul și unul dintre băieți trebuia să sară peste mine și să ajungă în mijlocul fetelor. În momentul când a bătut cu mâinile pe mine să sară, el n-a avut loc, așa că a calculat să sară intre mine și fete, însă fundul lui a venit fix în capul meu. (…)”, a povestit el, pentru Kanald D.

Partea cea mai grea a fost recuperarea, lungă de jumătate de an, și momentul în care i s-a dat gulerul jos. Nu putea să-și întoarcă capul și avea dureri. Totuși, această întâmplare i-a fost ca o lecție.

„(…) M-a făcut să fiu și mai ambițios și să îmi demonstrez mie că pot. Și uite, am ajuns astăzi în picioare, vorbind cu tine și cred că în viața asta cel mai important este să muncești și să crezi că poți reuși”, a mai spus Bursucu pentru Wowbiz.ro.

De ce a vrut Bursucu să se despartă de viitoarea soție: „E o boală și trebuie tratată”

Bursucu are o relație de mulți ani cu Andreea, cea care l-a și făcut tată pentru prima oară. Cei doi cresc în acest moment două fete: una de 15 ani, Alesia, născută dintr-o relație anterioară pe care Andreea a avut-o, și o fetiță de doi ani, Anays, al cărei tată este Bursucu. Andreea este mai mare decât Bursucu, a fost căsătorită, dar soțul ei a decedat.

„Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață… Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea”, a povestit Bursucu, despre momentul când a întâlnit-o pe partenera lui.

La un moment dat, Bursucu a fost la un pas de despărțire de Andreea din cauza geloziei.

„Am fost gelos. Vai de capul tău. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. (…) Filmul de gelozie începe de la un telefon, de la un beep. De aici… Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea împreună… Totul e la mine în cap. În cinci minute se derulează două zile. (…) Până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog. Și nu este o rușine. (…) Gelozie e o boală și trebuie tratată”.

Clipe cumplite pentru Bursucu: „Era să rămân paralizat!”. Prin ce cumpănă a trecut îndrăgitul jurnalist
Foto: Kanal D
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: