Redactia.ro
Home » Știri » Clipe cumplite pentru Daniela Roba! Fosta iubită a lui Nicolae Guță e în spital în stare gravă, agresată de soțul ei

Clipe cumplite pentru Daniela Roba! Fosta iubită a lui Nicolae Guță e în spital în stare gravă, agresată de soțul ei

Clipe cumplite pentru Daniela Roba! Fosta iubită a lui Nicolae Guță e în spital în stare gravă, agresată de soțul ei

Daniela Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, este în spital în stare gravă, după ce ar fi fost agresată chiar de soțul ei. Iată mai multe informații.

Clipe cumplite pentru Daniela Roba! Fosta iubită a lui Nicolae Guță e în spital în stare gravă, agresată de soțul ei

Daniela Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, ar fi fost lovită de soț cu un ciocan în cap, a transmis Antena 3 CNN. Totul s-ar fi întâmplat chiar în locuința lor, în prezența celor două fetiţe minore, după ce s-ar fi luat la ceartă. Țipetele disperate ale femeii i-au făcut pe vecini să sune la 112, potrivit sursei menționate anterior.

Daniela Roba a ajuns în stare gravă la un spital din Timișoara. Și totul, din cauza soțului ei. Cei doi s-au căsătorit în Timișoara în 2016. Daniel Balaciu, soțul, este cu 14 ani mai în vârstă decât ea și lucrează ca arbitru de fotbal categoria 1. Era considerat un arbitru foarte corect, însa destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul e botezat penticostal, potrivit Spynews.ro.

La un moment dat, Daniela Roba, care e un make-up artist cunoscut în București, spunea că e fericită cu familia pe care o are.

„Am un prezent la care foarte multe fete tânjesc. Am doi copii sănătoși, frumoși și un soț care mă iubește și mă susține în absolut orice aș vrea să fac”, spunea Dana Roba la AntenaStars în urmă cu ceva timp.

Soțul agresor a fost dus la audieri şi reținut pentru 24 de ore.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan,femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”.

Sursa: comunicatul Poliției

Protecția copilului a fost informată şi va deschide o anchetă în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: