Redactia.ro
Home » Știri » Clipe cumplite pentru preotul Nicolae Dima. Fetița lui, Ecaterina, se zbate între viață și moarte

Clipe cumplite pentru preotul Nicolae Dima. Fetița lui, Ecaterina, se zbate între viață și moarte

preot nicolae dima

Clipe dificile pentru familia preotului Nicolae Dima, unul dintre cei mai apreciați preoți din Capitală. Viața celui care slujește la Biserica Sfântul Nicolae s-a schimbat radical după ce fiica sa, Ecaterina a acuzat o durere puternică de cap. Micuța s-a aflat mai multe zile în comă, a suferit o operație, iar marți, pe 15 noiembrie, a fost supusă unei noi intevenții chirurgicale. Preotul mulțumește tuturor credincioșilor pentru rugăciunile care au fost îndreptate către fiica sa și speră la o minune.

Ecaterina a primit un diagnostic crunt

Ecaternia a acuzat dureri de cap. În urma investigațiilor medicale amănunțite, doctorii au aflat că fetița avea o tumoră gravă. Ecaterina a intrat în comă și doar o minune o mai poate salva, conform preotului. Ecaterina se zbate între viață și moarte, iar medicii fac tot ce le stă în putință pentru a o salva și a-i reda copilăria.

Nicolae Dima a povestit că fetița sa, deși aflată în comă, a dat un semn de viață atunci când a fost vizitată în spital cu Sfintele Moaște. „În acel moment, în mod surprinzător, deși este în comă profundă, Ecaterina a dat un semn, corpul ei s-a mișcat, la fel ca și în momentul împărtășirii. Vizita noastră cu Sfintele Moaște în spital a produs multă emoție în rândul corpului medical, cât și a celorlalți prezenți în spital. A fost multă revărsare de Har!”, au fost cuvintele emoțioante ale preotului.

Preotul își pune toată încrederea în medici și în rugăciunile enoriașilor

Tatăl fetiței își pune toată încrederea în cadrele medicale și în rugăciunile colective ale enoriașilor. Operația pe care Ecaterina a suferit-o marți a fost una complicată și a durat între șapte și opt ore, existând riscul apariției complicațiilor.

„Noi, biserica, suntem un corp, viu, sănătos și luminat de harul lui Dumnezeu care este capabil să ne strângă împreună. Ecaterina este un copil care merită toate aceste lucruri. Îl rugăm pe Dumnezeu să ne-o dea înapoi. Este o forță mare să ne rugăm împreună”, a concluzionat Nicolae Dima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: