Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Cabral. A ajuns la spital cu fiul de 2 ani, în toiul nopții: «Leșinați de grijă»

Clipe de coșmar pentru Cabral. A ajuns la spital cu fiul de 2 ani, în toiul nopții: «Leșinați de grijă»

GALERIE FOTO (2) andreea ibacka si cabral

Cabral Ibacka și Andreea au trecut recent prin momente cumplite. Mezinul familiei, Tiago a avut probleme de sănătate care au necesitat intervenția rapidă a medicilor. Sincer și deschis cu fanii săi, Cabral le-a împărtășit clipele dificile pe care le-a traversat și a vorbit despre fiul său.

Momente cumplite pentru Cabral și Andreea. Au ajuns cu Tiago la spital la 4 dimineța

Zilele trecute, Cabral Ibacka și soția sa, Andreea, au trecut prin clipe delicate. Tiago, fiul de doi ani al prezentatorului de la PRO TV a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a făcut febră 40. Părinții au mers imediat la spital, cu micuțul Tiago în brațe.

Din fericire, doctorii l=au tratat, iar în prezent starea lui Tiago este una bună. Cabral a vorbit despre momentul dificil pe pagina personală de Facebook și a distribuit o imagine în care Tiago apare în brațele mamei sale, cu lacrimi pe obraj, pe holul spitalului.

andreea ibacka si tiago
Andreea Ibacka, îngrijorată din cauza stării de sănătate a fiului său, Tiago
„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, Cu febră, cu  Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum, Tiago este bine. Atunci, Andreea și cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă. Chapeau Bas echipei de la Budimex, profi și eficienți, chiar dacă era 4 dimineața. Mulțumim!”, a fost mesajul pe care Cabral l-a scris pe pagina de Facebook.

Cabral Ibacka și Andreea formează un cuplu de aproape 17 ani

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 17 ani, iar povestea lor de dragoste poate fi oricând scenariul unui film romantic. Cabral și Andreea Ibacka  s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în anul 2011 au decis să se căsătorească. Andreea povestea, într-un interviu că la început nu a fost deloc impresionată de glumele lui Cabral, ba chiar considera că acestea erau complet neinspirate.
Cu timpul însă s-au cunoscut mai bine și a descoperit ce se ascunde cu adevărat în spatele personalității exuberante a prezentatorului. Andreea a fost cerută în căsătorie chiar pe platoul de filmare al emisiunii ,,Poveștirile de noapte”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: