Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Ce a pățit Kadri, băiețelul lor de 6 ani: „Încă nu mă pot gândi fără să plâng”

Clipe de coșmar pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Ce a pățit Kadri, băiețelul lor de 6 ani: „Încă nu mă pot gândi fără să plâng”

GALERIE FOTO (2)

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au trăit clipe de coșmar ca părinți! Băiețelul lor de 6 ani, Kadri, a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive din showbiz, totodată și extrem de discrete. Își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, alături de cei trei copii ai cuplului. Este vorba de Sofia, 15 ani, Kadri, 6 ani, și Roxana, 9 ani, cea pe care au primit-o în familie ca fiică adoptivă.

Clipe de coșmar pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Ce a pățit Kadri, băiețelul lor de 6 ani: „Încă nu mă pot gândi fără să plâng”

În vârstă de 44 de ani, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, în vârstă de 45 de ani, sunt o familie frumoasă cu trei copii. Este vorba de doi biologici, Sofia, 15 ani, și Kadri, 6 ani, și o fiică adoptată, pe nume Roxana, în vârstă de 9 ani.

Însă familia lor a trecut prin momente de mare cumpănă de curând. Mai exact, Dana Nălbaru a povestit, în mediul online, că fiul ei și al lui Dragoș Bucur, Kadri, a suferit o intervenție chirurgicală complicate.

Dana Nălbaru: „Încă nu mă pot gândi la toate detaliile”

Vizibil emoționată, Dana Nălbaru a vorbit pentru prima dată de intervenția chirurgicală suferită de fiul său, Kadri. S-a întâmplat în urmă cu o lună și jumătate și a fost cel mai greu moment din viața sa, a mărturisit partenera de viață a lui Dragoș Bucur.

A mărturisit și că faptul că încă nu se poate gândi fără a plânge la toată situația.

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng.”, a declarat Dana Nălbaru pe Instagram.

Dragoș Bucur: „Nu ai timp să te pregătești”

Despre acest episode crunt prin care a trecut fiul lor, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au mai vorbit și în cadrul unei campanii umanitare. La momentul respectiv, cei doi părinți au aflat că fiul lor trebuie să intre în operație la ora 5 dimineață.

„Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești”, a spus Dragoș Bucur, în videoclipul realizat pentru campania umanitară.

Ce a îngreunat situația lui Kadri, băiețelul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru

Cu atât mai mult, pandemia a îngreunat situația în care se aflau cei doi părinți alături de micuțul lor, asta pentru că restricțiile din spital erau extrem de aspre, trebuind respectate în cel mai mic detaliu.

„Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi”, a mai explicat actorul.

Dragoș Bucur a fost cel care l-a însoțit pe Kadri în spital. Iar tot acest timp, Dana Nălbaru a așteptat cu emoții uriașe vești despre diagnostic, în mașină.

„Nu am putut intra amândoi, a trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină”.

Artista este de părere că faptul că i-a fost alături copilului ei a accelerat vindecarea lui.

„Faptul că am putut să fiu alături de el (n.red.: Kadri) tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a mai mărturisit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: