Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de coșmar pentru Dana Rogoz. A ajuns la spital cu fetița ei: “Avem grijă să își revină“

Clipe de coșmar pentru Dana Rogoz. A ajuns la spital cu fetița ei: “Avem grijă să își revină“

Dana Rogoz a trecut prin clipe de coșmar, asta după ce actrița a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, micuța Lia. Vedeta Tv le-a povestit urmăritorilor ei ce a pățit copila ei pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz împărtășește momentele din viața ei cu fanii ei, cu bune, cu rele. Recent, actrița le-a mărturisit urmăritorilor săi că a ajuns la spital cu fetița ei, Lia. S-a întâmplat chiar în urma unei căzături puternice pe care a suferit-o micuța.

Clipe de coșmar pentru Dana Rogoz. A ajuns la spital cu fetița ei

În urma căzăturii, micuța Lia s-a lovit la mâna dreaptă. Așa se face că Dana Rogoz și-a dus fetița imediat la spital cu scopul de a afla cu exactitate care este starea ei de sănătate în urma căzăturii. Medicii au liniștit-o însă, după ce au constatat că nu este nimic grav. Acum actrița trebuie să aibă grijă ca micuța ei să-și revină complet.

”33/365 Lia mea e putin suparata acum, caci a cazut si s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am iesit de la spital si vestea buna e ca nu necesita ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar sa avem grija sa isi revina incet – incet. Azi isi manca supa cu mana stanga si iti tinea paharul cu dintii, ca sa nu isi foloseasca dreapta. Si-o proteja, micuta. Of.”, a povestit Dana Rogoz pe pagina ei de pe rețelele de socializare.

De ce nu își mai duce Dana Rogoz fetița la grădiniță

Totodată, puțini știu care este motivul pentru care Dana Rogoz a decis să nu-și mai ducă fiica la grădiniță. Cu toate că se știe că actrița este o mămică extrem de atentă la cei doi copii ai săi, Lia și Vlad.

Însă în urmă cu câteva luni, cea cunoscută drept Abramburica a decis să nu o mai ducă pe cea mică la creșă. Totul din cauza pandemiei. Și are de gând să nu revină asupra deciziei până când lucrurile nu se vor mai liniști din acest punct de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: