Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Jojo și Paul Ipate. Fetița lor a ajuns la spital: “Am internat-o”

Clipe de coșmar pentru Jojo și Paul Ipate. Fetița lor a ajuns la spital: “Am internat-o”

Au fost momente de coșmar pentru Jojo și Paul Ipate, după ce fetița lor a ajuns la spital. Zora a ajuns pe mâinile medicilor. Actrița a fost nevoită să se interneze alături de micuță.

Problemele au început chiar înainte de Paște în familia cuplului Jojo și Paul Ipate. Un virus le-a dat peste cap sărbătorile pascale. Jojo a povestit calvarul prin care au trecut copiii, din pricina unui virus extrem de frecvent în rândul celor mici.

Totul a început chiar înainte de Paști. Atunci, fiul lor cel mare, Achim, a fost primul care s-a îmbolnăvit de enterocolită. Din fericire, chiar dacă nu a fost ușor, a reușit să scape de virus fără să fie nevoie de internare. La rândul ei, fiica lor Zora a luat virusul. De această dată au ajuns de urgență la spital.

“Înainte de Paște, Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău, mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare. La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare”, a povestit Jojo tuturor prietenilor de pe rețelele de socializare.

Micuța Zora a fost mai sensibilă la enterocolită, așa că a fost nevoie de supravegherea medicilor. Însă actrița nu a putut să rămână în spital cu fetiță pentru că avea premiera piesei “O farsă de doi lei”. După ce s-a terminat spectacolul, Jojo a venit într-un suflet la spital și s-a internat cu fetița ei.

“Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii ‘Grigore Alexandrescu’. Vineri dimineața, înainte de premiera piesei ‘O farsa de 2 lei’, am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică. A rămas acolo cu mama câteva ore, până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea”, a mai povestit Jojo.

După două nopți și două zile, starea de sănătate a micuței Zora s-a îmbunătățit.  Jojo a mulțumit medicilor, dar a avut și un mesaj pentru ceilalți părinți.

“Atenție mare la enterocolită, erau multe cazuri și atât Achim cât și Zora au vaccinul făcut pentru Rotavirus”, a mai fost semnalul de alarmă tras de Jojo pentru toți urmăritorii ei care au la rândul lor copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: