Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Lili Sandu. Mama prezentatoarei a rămas paralizată după ce s-a infectat cu SARS-COV-2

Clipe de coșmar pentru Lili Sandu. Mama prezentatoarei a rămas paralizată după ce s-a infectat cu SARS-COV-2

GALERIE FOTO (2) lili sandu

Lili Sandu se confruntă cu o durere copleșitoare după ce mama sa a fost afectată de paralizie ca urmare a infectării cu coronavirus. Artista trece prin clipe extrem de dificile, dată fiind situația critică în care se află mama sa, care a fost spitalizată din cauza paraliziei și a fost diagnosticată cu COVID-19. Lili Sandu a povestit totul fanilor din mediul online și a oferit detalii despre obstacolul pe care trebuie să-l depășească.

Clipe de coșmar pentru Lili Sandu. Mama prezentatoarei a rămas paralizată după ce s-a infectat cu SARS-COV-2

Lili Sandu trece printr-o perioadă extrem de dificilă deoarece mama sa a fost internată de urgență la Institutul Matei Balș, unde a primit diagnosticul de COVID-19. Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit că mama sa a suferit o paralizie la nivelul picioarelor, iar echipa medicală s-a străduit să o ajute. Din fericire, starea mamei lui Lili Sandu s-a ameliorat ușor.

Mama prezentatoarei a fost transferată la Spitalul Colentina, iar medicii continuă tratamentul. Starea ei este din ce în ce mai bună de la o zi la alta, însă drumul complet spre recuprare este unul dificil și de lungă durată. Cu toate acestea, Lili Sandu este încrezătoare că medicii iscusiți și rugăciunile ei intense vor contribui la vindecarea mamei sale.

Femeia se află sub supravegherea medicilor,  iar starea ei de sănătate este mai bună

„Sâmbătă seara, în brațele mamei mele, locul asta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi, multe lacrimi, să nu mi-l ia.

lili sandu
Lili Sandu, alături de mama sa, aflată pe patul de spital

Acum două săptămâni, nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama, paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș, iar diagnosticul a fost poliradiculonevrită acută, o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus”, a scris Lili Sandu în dreptul unei imagini în care apare îmbrățișându-și mama aflată pe patul de spital.

Cu toate acestea, Lili Sandu este recunoscătoare că starea mamei sale nu a evoluat spre ceva și mai grav, care să necesite intubare. Vedeta a dezvăluit recent că, în timp ce mama sa era internată în spital, ea abia își putea stăpâni lacrimile în timpul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: