Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de coșmar pentru Lucian Mîndruță. Fiul lui, suspect de coronavirus: „Hai la Matei Balș!”

Clipe de coșmar pentru Lucian Mîndruță. Fiul lui, suspect de coronavirus: „Hai la Matei Balș!”

lucian mîndruță

Lucian Mîndruță a trecut prin spaima vieții lui, după ce fiul lui a fost suspect de coronavirus. Jurnalistul a povestit temerile prin care a trecut, după momentul în care fiul lui a început să arate simptome de coronavirus.

Fiul lui Lucian Mîndruță, suspect de COVID-19

Pe rețelele de socializare, jurnalistul a început să povestească cum a început cea mai urâtă perioadă din ultimele luni, după ce copilul lui a început să aibă simptomele specifice coronavirusului.Încă de miercuri, băiatul a început să se simtă rău, iar părinții lui se îngrijorau din ce în ce mai tare.

Ultimele 24 de ore au fost un roller coaster. Totul a început miercuri. Matei, băiatul cel mic, a făcut febră mluare, dureri de cap, grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de Covid. E vara, normal că ne-am speriat. Cine face gripă vara? Hai la Matei Balș! Ne-am pus măști, ne-am așezat la triaj, am ajuns până la intrare, el foarte slăbit, i-au pus acolo pe trepte o perfuzie. Și i-au făcut testul”, povestește Lucian Mîndruță.

Apoi, ei s-au întors acasă, dar neliniștiți, pentru că nu știau încă ce arată testul și ce rezultat avea. Iar băiatul începea să se simtă din ce în ce mai rău, povesteșe Mîndruță.

N-aveam oricum unde să mergem: dacă intram, intram peste pacienții cu Covid. La alt spital? Nu eram siguri că n-are! Așa că am dormit vreo patru ore azi-noapte. El, cu gâtul din ce în ce mai umflat, noi cu inima tot mai mică: dacă are Covid?”, a mărturisit prezentatorul.

Apoi, au fost nevoiți să cheme salvarea, pentru că copilul se simțea din ce în ce mai rău. Medicii au sosit și l-au mai pus pe picioare, după cum explică Lucian Mîndruță.

Rezultatul testului a venit și el, iar liniștea a revenit în familia lor: era negativ, iar băiatul nu are coornavirus, ci doar o amigdalită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: