Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida! Copiii prezentatoarei s-au îmbolnăvit subit: „Din trei, 2 sunt bolnavi”

Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida! Copiii prezentatoarei s-au îmbolnăvit subit: „Din trei, 2 sunt bolnavi”

Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida

Mirela Vaida și-a întristat fanii după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Aceasta a anunțat că cei trei copiii ai săi s-au îmbolnăvit. Ce-au pățit micuții?

Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida! Copiii prezentatoarei s-au îmbolnăvit subit: „Din, 2 sunt bolnavi”

Mirela Vaida prezentatoarea emisiunii Acces Direct, difuzată pe Antena 1, și-a întristat fanii după ce a anunțat că cei trei copii ai săi s-au îmbolnăvit. Moderatoarea le-a mărturisit fanilor săi că este îngrijorată pentru copiii ei. Odată cu venirea toamnei, copiii sunt cei mai predispuși la răceală, iar Vaida știe cel mai bine acest lucru, având în vedere că atunci când se îmbolnăvește unul, se îmbolnăvesc și restul.

Potrivit acesteia, Tudor, mezinul familiei a făcut febră în toiul nopții, motiv pentru care prezentatoarea nu a închis un ochi toată noaptea. Sistemul imunitar al copiilor în general, este destul de slăbit în această perioadă, mai ales că virusul COVID-19 a umbrit întreaga planetă.

Mirela Vaida a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de cel mic, alături de un mesaj emoționant. ”Din trei, doi sunt bolnavi! Tudor, cel mai mic și mai afectat! Of, încep nopțile lungi! Bun venit, toamnă!! 🍂🙈🍁🙏”, a fost mesajul publicat de Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Mirela Vaida se pregătește să devină mamă pentru a patra oară

Prezentatoarea TV, în vârstă de 38 de ani a declarat într-un interviu că este dispusă să nască și cel de-al patrulea copil, cu atât mai mult, cu cât soțul acesteia își mai dorește o fetiță. „Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu a dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a declarat Mirela Vaida despre cea de-a patra sarcină.

Mirela este căsătorită cu Alexandru Vaida din 2009 și împreună au trei copii, o fetițăț și doi băieți. În anul 2000, Mirela  își făcea debutul în muzică, fiind într-o relație cu Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name. După ce a câștigat mai multe premii la festivalurile de muzică, Mirela a devenit membră a trupei Ho-Ra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: