Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu și-a trimis Mirela Vaida copiii la grădiniță? Declarațiile făcute de prezentatoare

De ce nu și-a trimis Mirela Vaida copiii la grădiniță? Declarațiile făcute de prezentatoare

De ce nu și-a trimis Mirela Vaida copiii la grădiniță

Mirela Vaida a fost invitată în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, unde a povestit despre începerea anului școlar și despre lipsurile sistemului de învățământ.

Totodată, prezentatoarea Tv a precizat că nu și-a trimis cei trei copiii la grădiniță. Care este motivul acestei decizii?

De ce nu și-a trimis Mirela Vaida copiii la grădiniță? Declarațiile făcute de prezentatoare

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, difuzată pe Antena3, Mirela Vaida a vorbit despre începerea anului școlar și despre lipsurile sistemului de învățământ. De asemenea, prezentatoarea a declarat că a luat decizia de a nu-și trimite cei trei copiii la grădiniță.

Conform acesteia, motivul acestei decizii este faptul că nicio autoritate publică nu a convins-o pe aceasta că micuții ei vor fi în siguranță la grădiniță.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță, a spus prezentatoarea de la Acces Direct.

Mama Mirelei Vaida este învățătoare

Cu toate că mama ei este învătătoare, Mirela a decis să nu-și trimită copiii la grădiniță. În cadrul aceleiași emisiuni,vedeta a declarat că mama sa a mers la școală luni, fără a fi testată pentru coronavirus.

Cei trei copiii ai vedetei sunt înscriși la o școală de stat dintr-o comună din județul Ilfov, iar aici nu au fost asigurate măști de protecție, tabletele promise și nu s-a primit niciun manual care lipsește la foarte multe clase. Mai mult, vedeta atrage atenția că părinții vor fi nevoiți să cumpere din buzunarul propriu produse de igienă pentru siguranța copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: